PhotoPost Photo Gallery Sales PhotoPost Sales Toll Free Phone Number
Mon-Fri 9am-4pm EST
  PhotoPost Photo Sharing Photo Gallery    Visualize community tm
| | | | | | | | |

Go Back   PhotoPost Community > General Forums > General Discussion

General Discussion General use discussion forum for PhotoPost products.

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old February 5th, 2011, 02:31 PM   #1
jamiedolan
Member
Verified Customer
 
Join Date: Jan 2011
Location: Neenah, WI
Posts: 66
Send a message via AIM to jamiedolan
Bug

Hi;

I am using FireFox 4 Beta. When I mouse over a photo (such as here: KDE rocks - PhotoPost Photo Gallery ) in the gallery, it goes blank.

When mouse is not over photo, it looks fine.

I wanted you to be aware of it.

Should I go ahead and report this directly to the FireFox bug team?

Jamie
Attached Images
File Type: jpg Fullscreen capture 252011 22801 PM.jpg (87.6 KB, 0 views)
jamiedolan is offline   Reply With Quote
Old February 6th, 2011, 01:11 AM   #2
Chuck S
Photopost Developer
Verified Customer
 
Chuck S's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: Abingdon,MD
Posts: 75,056
Since your using a beta browser I would. There is nothing wrong with our code I see your photo fine in 5 separate browsers however I do not install beta browsers as they are known to be buggy.
__________________
Photopost Developer and Support Engineer

Please do not PM me for support or sales questions. Thank you for your understanding.
Chuck S is offline   Reply With Quote
Old February 6th, 2011, 01:25 AM   #3
jamiedolan
Member
Verified Customer
 
Join Date: Jan 2011
Location: Neenah, WI
Posts: 66
Send a message via AIM to jamiedolan
Quote:
Originally Posted by Chuck S View Post
Since your using a beta browser I would. There is nothing wrong with our code I see your photo fine in 5 separate browsers however I do not install beta browsers as they are known to be buggy.
Thanks. I'll file a bug report. I rarely install beta software either, but I was having some issues with the prior version, so I gave it a shot. I'm fairly impressed with it, I've only seen one crash thus far. I look forward to it's full release.

Jamie

p.s. I decided to use VB for my next forum. I'll be buying a copy of PhotoPost from you this week.
jamiedolan is offline   Reply With Quote
Old February 6th, 2011, 09:33 AM   #4
Chuck S
Photopost Developer
Verified Customer
 
Chuck S's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: Abingdon,MD
Posts: 75,056
Yeah given the amount of time I spend online I never use beta browsers
__________________
Photopost Developer and Support Engineer

Please do not PM me for support or sales questions. Thank you for your understanding.
Chuck S is offline   Reply With Quote
Old February 6th, 2011, 05:12 PM   #5
jamiedolan
Member
Verified Customer
 
Join Date: Jan 2011
Location: Neenah, WI
Posts: 66
Send a message via AIM to jamiedolan
Quote:
Originally Posted by Chuck S View Post
Yeah given the amount of time I spend online I never use beta browsers
You might want to glance at the bug report:

https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=631875

You will understand it better than I do. I asked if this was a problem that you needed to look at and they said:

"Yes, supporting style.filter is part of the SVG specification that we've
implemented in Firefox 4."
jamiedolan is offline   Reply With Quote
Old February 6th, 2011, 06:38 PM   #6
Chuck S
Photopost Developer
Verified Customer
 
Chuck S's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: Abingdon,MD
Posts: 75,056
Actually this has nothing to do with PhotoPost.

There is an incompatibility between that beta browser and TPZoom script
__________________
Photopost Developer and Support Engineer

Please do not PM me for support or sales questions. Thank you for your understanding.
Chuck S is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 09:32 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.