PhotoPost Photo Sharing Photo Gallery    Visualize community tm
| | | |

Go Back   PhotoPost Community > General Forums > General Discussion

General Discussion General use discussion forum for PhotoPost products.

Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old January 29th, 2011, 07:33 PM   #1
Registered User
Join Date: Jan 2011
Posts: 1
Problems with vbGallery

Hi everyone, I'm running into some problems with photopost vb gallery.

I got a lot of it working, but when I tried to upload an took me to a broken page.

my vbulletin forum is letscricut[dot]com and my gallery is at letscricut[dot]com/gallery

But when I upload an image from takes me to letscricut[dot]com/showimage.php?i=9&c=165 which is a broken page..but if I got to
letscricut[dot]com/gallery/showimage.php?i=9&c=165 it works...

I have looked all over to fix it..I can't seem to figure it also does this for searching...and a few other things..any help?

Sorry for the messy won't let me post them because I am under 15 posts...
letscricut is offline   Reply With Quote
Old January 29th, 2011, 08:04 PM   #2
Chuck S
Photopost Developer
Verified Customer
Chuck S's Avatar
Join Date: Jun 2002
Location: Abingdon,MD
Posts: 75,926
If you turn off in your vbulletin options the always use forum url as baseurl does it work.
Photopost Developer and Support Engineer

Please do not PM me for support or sales questions. Thank you for your understanding.
Chuck S is offline   Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT -5. The time now is 08:23 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2015, Jelsoft Enterprises Ltd.