PhotoPost Photo Gallery Sales PhotoPost Sales Toll Free Phone Number
Mon-Fri 9am-4pm EST
  PhotoPost Photo Sharing Photo Gallery    Visualize community tm
| | | | | | | | |

Go Back   PhotoPost Community > General Forums > General Discussion

General Discussion General use discussion forum for PhotoPost products.

Reply
 
Thread Tools Rating: Thread Rating: 14 votes, 5.00 average. Display Modes
Old August 17th, 2010, 08:53 PM   #1
Rckcrwlr
Member
Verified Customer
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 30
Images in queue wont process

They are sitting there but do not show a thumbnail.

When I click on process it just locks up.

How can I delete all the photos in queue and upload them again?

Thanks
Rckcrwlr is offline   Reply With Quote
Old August 17th, 2010, 10:42 PM   #2
dj83
Member
Verified Customer
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 221
I am having this same problem
dj83 is offline   Reply With Quote
Old August 17th, 2010, 10:56 PM   #3
Chuck S
Photopost Developer
Verified Customer
 
Chuck S's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: Abingdon,MD
Posts: 75,195
If your talking about a white page maybe this helps?

http://www.photopost.com/forum/photo...rocessing.html

You can also delete all numeric directories under your uploads directory to clear our user unprocessed uploads.
__________________
Photopost Developer and Support Engineer

Please do not PM me for support or sales questions. Thank you for your understanding.
Chuck S is offline   Reply With Quote
Old August 19th, 2010, 03:05 PM   #4
Rckcrwlr
Member
Verified Customer
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 30
Getting this error now:

Error creating thumbnail! Error code: 1

Command:

"/usr/bin/X11/mogrify" +profile "*" -size 0x250 -quality 70 -geometry 0x250 '/home/www/nwh-media.com/data/501/thumbs/DSC00372.JPG'
Rckcrwlr is offline   Reply With Quote
Old August 19th, 2010, 04:55 PM   #5
Chuck S
Photopost Developer
Verified Customer
 
Chuck S's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: Abingdon,MD
Posts: 75,195
That just tells me your path to mogrify is wrong or permissions to use it are not right

Do uploads work if you use GD2 as your image processor in global options in admin.
__________________
Photopost Developer and Support Engineer

Please do not PM me for support or sales questions. Thank you for your understanding.
Chuck S is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 06:35 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.