PhotoPost Photo Sharing Photo Gallery    Visualize community tm
| | | |

Go Back   PhotoPost Community > General Forums > General Discussion

General Discussion General use discussion forum for PhotoPost products.

Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old August 20th, 2009, 03:10 PM   #1
Verified Customer
Join Date: May 2008
Location: bethune, sc
Posts: 107
Image Magik vs GD2

I have issues with files larger than maybe 1mb with GD2 and I have image magik on my server but I dont see any way to show PP where the program is at. I do not think it is in my path but it is there /usr/X11R6/bin/convert and I am wondering how I can use it if it is not in my path?

my host does not allow me to get a prompt and set things like I am use to doing.
genehunter is offline   Reply With Quote
Old August 20th, 2009, 05:19 PM   #2
Chuck S
Photopost Developer
Verified Customer
Chuck S's Avatar
Join Date: Jun 2002
Location: Abingdon,MD
Posts: 75,926
well the path would be something like this and you set the path in the config settings in admin where asked where mogrify is


then in global options in admin you set the image processor to be Imagemagick
Photopost Developer and Support Engineer

Please do not PM me for support or sales questions. Thank you for your understanding.
Chuck S is offline   Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Imagemagick or GD2 dleblanc General Discussion 0 September 3rd, 2005 07:08 AM

All times are GMT -5. The time now is 08:49 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2015, Jelsoft Enterprises Ltd.