PhotoPost Photo Gallery Sales PhotoPost Sales Toll Free Phone Number
Mon-Fri 9am-4pm EST
  PhotoPost Photo Sharing Photo Gallery    Visualize community tm
| | | | | | | | |

Go Back   PhotoPost Community > PhotoPost Support > PhotoPost Pro Support Forums > Photopost Pro Import Scripts

Photopost Pro Import Scripts Looking to upgrade to PhotoPost? We'll post any importers we develop here.

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old November 29th, 2009, 08:31 PM   #21
Chuck S
Photopost Developer
Verified Customer
 
Chuck S's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: Abingdon,MD
Posts: 75,145
No sorry there is none to my knowledge
__________________
Photopost Developer and Support Engineer

Please do not PM me for support or sales questions. Thank you for your understanding.
Chuck S is offline   Reply With Quote
Old March 8th, 2010, 03:53 PM   #22
Ricsca
Member
 
Join Date: Mar 2007
Location: Italy
Posts: 147
I have A community photo gallery - TartaPortal - Galleria Fotografica Tartarughe but dont work...
Ricsca is offline   Reply With Quote
Old March 8th, 2010, 05:23 PM   #23
Chuck S
Photopost Developer
Verified Customer
 
Chuck S's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: Abingdon,MD
Posts: 75,145
This beta importer is for vbulletin 3 as it notes above.

It is not written for vbulletin 4 which is an entirely different forum.
__________________
Photopost Developer and Support Engineer

Please do not PM me for support or sales questions. Thank you for your understanding.
Chuck S is offline   Reply With Quote
Old March 8th, 2010, 07:16 PM   #24
Ricsca
Member
 
Join Date: Mar 2007
Location: Italy
Posts: 147
exists for the 4?
Ricsca is offline   Reply With Quote
Old March 8th, 2010, 07:41 PM   #25
Chuck S
Photopost Developer
Verified Customer
 
Chuck S's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: Abingdon,MD
Posts: 75,145
No there is no such script like this for vbulletin 4. Maybe in the future but right now we are working hard to make sure all our products themselves are compatible with vbulletin 4.
__________________
Photopost Developer and Support Engineer

Please do not PM me for support or sales questions. Thank you for your understanding.
Chuck S is offline   Reply With Quote
Old March 9th, 2010, 08:47 AM   #26
Ricsca
Member
 
Join Date: Mar 2007
Location: Italy
Posts: 147
Ok thanks.
Ricsca is offline   Reply With Quote
Old March 9th, 2010, 10:10 AM   #27
Chuck S
Photopost Developer
Verified Customer
 
Chuck S's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: Abingdon,MD
Posts: 75,145
no problem glad to answer
__________________
Photopost Developer and Support Engineer

Please do not PM me for support or sales questions. Thank you for your understanding.
Chuck S is offline   Reply With Quote
Old March 31st, 2010, 11:37 AM   #28
hzzhzz
Junior Member
Verified Customer
 
Join Date: Apr 2007
Location: ksa
Posts: 20
hi there ,

i have problem :

We're sorry, but the system experienced an unrecoverable error. Please try again later.
hzzhzz is offline   Reply With Quote
Old March 31st, 2010, 11:40 AM   #29
Chuck S
Photopost Developer
Verified Customer
 
Chuck S's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: Abingdon,MD
Posts: 75,145
can you elaborate here? I really can't comment without more of an explanation here of your issue.
__________________
Photopost Developer and Support Engineer

Please do not PM me for support or sales questions. Thank you for your understanding.
Chuck S is offline   Reply With Quote
Old April 20th, 2010, 09:12 PM   #30
hzzhzz
Junior Member
Verified Customer
 
Join Date: Apr 2007
Location: ksa
Posts: 20
Hi there ,

when i run script i have :

Quote:
Invalid SQL:
SELECT id FROM pp_photos WHERE importimageid='1';
MySQL Error : Table 'amorat_vb380.pp_photos' doesn't exist
the ( amorat_vb380 ) is the vb database name !!

and i install the photopost to another database name

so should be get like that (photopost.pp_photos)

i uncomment in : inc_features.php

// If you use the same userid/password to access both databases, you don't need to
// uncomment the mysql_connect - this is only if you require different ids to access
// the PhotoPost database.
//
//$link = mysql_connect ("localhost", "$dbuserid", "$dbuserpassword") or die('I cannot connect to the database.');
//mysql_select_db ("pp_database")or die("Could not select photopost database");

like :

Quote:
$link = mysql_connect ("localhost", "$dbuserid", "$dbuserpassword") or die('I cannot connect to the database.');
mysql_select_db ("pp_database")or die("Could not select photopost database");
NOW , just copy the member name and count of images album of forum :

http://www.amorat.net/album/showmembers.php/cat/500

without images ??

Another thinks , when update ( members galleries ) i have this message :


Quote:
We're sorry, but the system experienced an unrecoverable error. Please try again later.
Script:
Query: SELECT id FROM pp_categories WHERE cat=500
i think should be :

Quote:
SELECT id FROM pp_categories WHERE id=500

Last edited by hzzhzz; April 20th, 2010 at 09:43 PM.
hzzhzz is offline   Reply With Quote
Old April 20th, 2010, 09:39 PM   #31
Chuck S
Photopost Developer
Verified Customer
 
Chuck S's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: Abingdon,MD
Posts: 75,145
when you run the importer have you entered the proper database info?
__________________
Photopost Developer and Support Engineer

Please do not PM me for support or sales questions. Thank you for your understanding.
Chuck S is offline   Reply With Quote
Old April 20th, 2010, 10:03 PM   #32
hzzhzz
Junior Member
Verified Customer
 
Join Date: Apr 2007
Location: ksa
Posts: 20
where i entered ??

i two have option import or clear ??
hzzhzz is offline   Reply With Quote
Old April 20th, 2010, 10:36 PM   #33
Chuck S
Photopost Developer
Verified Customer
 
Chuck S's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: Abingdon,MD
Posts: 75,145
as long as your photopost is functional and you place this script in the photopost directory it should work. it gets its info from photopost
__________________
Photopost Developer and Support Engineer

Please do not PM me for support or sales questions. Thank you for your understanding.
Chuck S is offline   Reply With Quote
Old April 20th, 2010, 10:38 PM   #34
hzzhzz
Junior Member
Verified Customer
 
Join Date: Apr 2007
Location: ksa
Posts: 20
In data folder it's there are comes alot of folders with images ,

just in one name folder like :

1
2
3

not like :

1
--1
---2

is it ok like that , also the images not show also after update database
hzzhzz is offline   Reply With Quote
Old April 20th, 2010, 10:40 PM   #35
hzzhzz
Junior Member
Verified Customer
 
Join Date: Apr 2007
Location: ksa
Posts: 20
also folder ( 500 ) is empty ?
hzzhzz is offline   Reply With Quote
Old April 20th, 2010, 10:52 PM   #36
hzzhzz
Junior Member
Verified Customer
 
Join Date: Apr 2007
Location: ksa
Posts: 20
from database when i check in (pp_photos) all the member galleries (cat)=0 ??
hzzhzz is offline   Reply With Quote
Old April 21st, 2010, 08:26 AM   #37
Chuck S
Photopost Developer
Verified Customer
 
Chuck S's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: Abingdon,MD
Posts: 75,145
Might help to place a link to your actual gallery

The images are stored per category.
__________________
Photopost Developer and Support Engineer

Please do not PM me for support or sales questions. Thank you for your understanding.
Chuck S is offline   Reply With Quote
Old April 21st, 2010, 11:35 AM   #38
hzzhzz
Junior Member
Verified Customer
 
Join Date: Apr 2007
Location: ksa
Posts: 20
I delete all files of members galleries

Message - البوم شبكة امورات

Also, i try many times in my local computer ( server ) do it , but i have the same things .

So, Could I send my site information to your Email : support@photopost.com

?????
hzzhzz is offline   Reply With Quote
Old April 21st, 2010, 11:38 AM   #39
Chuck S
Photopost Developer
Verified Customer
 
Chuck S's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: Abingdon,MD
Posts: 75,145
As admin what is the exact message you see?

I dont read arabic so I am just pecking around as I can.

It would appear to be you have not installed the application correctly so until that happens you can not use the importer

Please reinstall the application make sure everything is working then we can do an import.
__________________
Photopost Developer and Support Engineer

Please do not PM me for support or sales questions. Thank you for your understanding.
Chuck S is offline   Reply With Quote
Old April 21st, 2010, 11:58 AM   #40
hzzhzz
Junior Member
Verified Customer
 
Join Date: Apr 2007
Location: ksa
Posts: 20
I don't see any message error or wrong

Quote:
Please reinstall the application make sure everything is working then we can do an import.
On my computer (local server ) i try many times every time i deleted then installed from new ( since yasterday ) until now the same what i have it on my website .

Quote:
I dont read arabic so I am just pecking around as I can
i change it to English now for you

i need your accept to send my site information to your email : support@photopost.com
hzzhzz is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
vBulletin 3.6 Beta 1 Zachariah General Discussion 12 June 9th, 2006 02:29 PM
for some reason i cannot get into or see the photopost pro beta forum somerfeld General Discussion 1 April 25th, 2005 07:18 AM


All times are GMT -5. The time now is 02:55 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.