PhotoPost Photo Gallery Sales PhotoPost Sales Toll Free Phone Number
Mon-Fri 9am-4pm EST
  PhotoPost Photo Sharing Photo Gallery    Visualize community tm
| | | | | | | | |

Go Back   PhotoPost Community > General Forums > General Discussion

General Discussion General use discussion forum for PhotoPost products.

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old July 1st, 2009, 09:32 AM   #1
mwilliams
Junior Member
Verified Customer
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 4
Having Problems Backing Up

I can not get my site to back up. I closed the galleries and set my dump. Every time I try I get this.


Command being used to execute dumps (specific tables are executed individually):

/usr/bin/mysqldump --opt -h localhost -ucumberland -pcumberland cumberlandgoestowar_com_-_photopost

Results:

Warning: pp_photos.sql is 0 bytes or did not get created.

You should double-check your .sql files to be sure the backup completed successfully.


Am I just missing something. It is doing it for every file back.

Thanks,
Arron
mwilliams is offline   Reply With Quote
Old July 1st, 2009, 10:59 PM   #2
Chuck S
Photopost Developer
Verified Customer
 
Chuck S's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: Abingdon,MD
Posts: 75,531
Aaron

Have you checked that the path you are saying to backup to exists and is 777 permissions?

That is the normal cause of that error.
__________________
Photopost Developer and Support Engineer

Please do not PM me for support or sales questions. Thank you for your understanding.
Chuck S is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 08:17 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.