PhotoPost Photo Gallery Sales PhotoPost Sales Toll Free Phone Number
Mon-Fri 9am-4pm EST
  PhotoPost Photo Sharing Photo Gallery    Visualize community tm
| | | | | | | | |

Go Back   PhotoPost Community > General Forums > General Discussion

General Discussion General use discussion forum for PhotoPost products.

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old April 3rd, 2008, 10:22 PM   #1
skidpics
Ultimate Member
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 1,340
photopost down

Not sure what happened, but nothing is coming up on my photopost website.

http://skidpics.com is blank for some reason...

Any suggestions? I reuploaded the config.inc and config.int files, but still, Nothing??
skidpics is offline   Reply With Quote
Old April 3rd, 2008, 10:48 PM   #2
skidpics
Ultimate Member
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 1,340
not sure what happened, but my forums folder got deleted.

I have stylesheets from the forum on all pages except the login screen. Not sure why.. Any suggestions?
skidpics is offline   Reply With Quote
Old April 3rd, 2008, 10:53 PM   #3
skidpics
Ultimate Member
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 1,340
Well, after checking some settings cookies were gone and forum prefix was gone. think it is running now. unsure of what the deal is. Ticket opened with Yahoo. cross my fingers on a prompt reply. LOL
skidpics is offline   Reply With Quote
Old April 3rd, 2008, 11:01 PM   #4
skidpics
Ultimate Member
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 1,340
Hey Chuck, My storage options are showing this..

Current PATH setting: //data/
Default PATH setting: /galleries/data/
Current URL setting: http://skidpics.com/data
Default URL setting: http://skidpics.com/galleries/data

my images are located in /galleries/data

DO I need to change something? In my config settings, there is no //data/
skidpics is offline   Reply With Quote
Old April 4th, 2008, 09:44 AM   #5
Chuck S
Photopost Developer
Verified Customer
 
Chuck S's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: Abingdon,MD
Posts: 75,127
You need to ensure your path is correct in global options and then in storage options click revert and save twice to load the correct path

/gallery/data/

that should be correct.
__________________
Photopost Developer and Support Engineer

Please do not PM me for support or sales questions. Thank you for your understanding.
Chuck S is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 04:37 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.