PhotoPost Photo Gallery Sales PhotoPost Sales Toll Free Phone Number
Mon-Fri 9am-4pm EST
  PhotoPost Photo Sharing Photo Gallery    Visualize community tm
| | | | | | | | |

Go Back   PhotoPost Community > General Forums > General Discussion

General Discussion General use discussion forum for PhotoPost products.

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old March 13th, 2008, 09:30 AM   #1
skidpics
Ultimate Member
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 1,340
unregistered users have blank name

Anyone what is not logged in (guest) shows up as a blank name for uploads and messages..

Is there a problem with my settings, or does photopost not place a default "guest' for unregistered users?
skidpics is offline   Reply With Quote
Old March 13th, 2008, 10:17 AM   #2
Chuck S
Photopost Developer
Verified Customer
 
Chuck S's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: Abingdon,MD
Posts: 75,329
I guess what is your integration type? url?
__________________
Photopost Developer and Support Engineer

Please do not PM me for support or sales questions. Thank you for your understanding.
Chuck S is offline   Reply With Quote
Old March 13th, 2008, 10:58 AM   #3
skidpics
Ultimate Member
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 1,340
Quote:
Originally Posted by Chuck S View Post
I guess what is your integration type? url?
Integrated with SMF Forum -

http://skidpics.com

notice the Top Posters - The black one is when not logged in..
skidpics is offline   Reply With Quote
Old March 13th, 2008, 11:05 AM   #4
Chuck S
Photopost Developer
Verified Customer
 
Chuck S's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: Abingdon,MD
Posts: 75,329
Well in smf.php you can try this. It will help for future uploads as its not going to change things for old uploads add this in bold.

Code:
Content visible to verified customers only.
__________________
Photopost Developer and Support Engineer

Please do not PM me for support or sales questions. Thank you for your understanding.

Last edited by Chuck S; March 16th, 2008 at 05:41 PM.
Chuck S is offline   Reply With Quote
Old March 16th, 2008, 05:13 PM   #5
skidpics
Ultimate Member
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 1,340
Quote:
Originally Posted by Chuck S View Post
Well in smf.php you can try this. It will help for future uploads as its not going to change things for old uploads add this in bold.

Code:
Content visible to verified customers only.
With that change, my site will not pull up. I added if (!User['username'] ) $User['username'] = "Guest";

The end result is this:

elseif ( $usergroup == "" ) {
// login for guests
$usergroup = 100;
}
if (!User['username'] ) $User['username'] = "Guest";
skidpics is offline   Reply With Quote
Old March 16th, 2008, 05:14 PM   #6
Chuck S
Photopost Developer
Verified Customer
 
Chuck S's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: Abingdon,MD
Posts: 75,329
whats different here what you added is exactly as what I posted?
__________________
Photopost Developer and Support Engineer

Please do not PM me for support or sales questions. Thank you for your understanding.
Chuck S is offline   Reply With Quote
Old March 16th, 2008, 05:21 PM   #7
skidpics
Ultimate Member
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 1,340
correct, and it makes my site not pull up once I posted the update..

how about in this section: line 402

// This assumes that Id for "Guests" is 100
$usergroup = 100;

Last edited by skidpics; March 16th, 2008 at 05:26 PM.
skidpics is offline   Reply With Quote
Old March 16th, 2008, 05:40 PM   #8
Chuck S
Photopost Developer
Verified Customer
 
Chuck S's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: Abingdon,MD
Posts: 75,329
Try this

Code:
Content visible to verified customers only.
__________________
Photopost Developer and Support Engineer

Please do not PM me for support or sales questions. Thank you for your understanding.
Chuck S is offline   Reply With Quote
Old March 16th, 2008, 08:17 PM   #9
skidpics
Ultimate Member
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 1,340
seems to be working.

Now I have to see if it will show up in the top poster listing. I have a blank in there with images showing, but unsure on who the images belongs to..
skidpics is offline   Reply With Quote
Old March 16th, 2008, 08:33 PM   #10
Chuck S
Photopost Developer
Verified Customer
 
Chuck S's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: Abingdon,MD
Posts: 75,329
It is not going to correct names on all ready uploaded images, You can try running the scan database tool update names on photos comments to see if that helps
__________________
Photopost Developer and Support Engineer

Please do not PM me for support or sales questions. Thank you for your understanding.
Chuck S is offline   Reply With Quote
Old March 16th, 2008, 09:19 PM   #11
skidpics
Ultimate Member
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 1,340
Thanks for the help!
skidpics is offline   Reply With Quote
Old March 17th, 2008, 07:47 AM   #12
Chuck S
Photopost Developer
Verified Customer
 
Chuck S's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: Abingdon,MD
Posts: 75,329
Glad to help have a good day
__________________
Photopost Developer and Support Engineer

Please do not PM me for support or sales questions. Thank you for your understanding.
Chuck S is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 05:10 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.