PhotoPost Photo Sharing Photo Gallery    Visualize community tm
| | | |

Go Back   PhotoPost Community > General Forums > General Discussion

General Discussion General use discussion forum for PhotoPost products.

Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old March 11th, 2008, 11:34 PM   #1
Ultimate Member
Join Date: Jun 2007
Posts: 1,340
lightbox function

I read some threads on the lightbox function, and sometimes it works, and sometimes it doesn't. I have the setting set at 900 and 900, meaning anything below will open in the lightbox and anything above, will open in a big window..

It is just that at times, it just loads the image, and still being smaller than 900, it does not load with the lightbox. what could be causing this?
skidpics is offline   Reply With Quote
Old March 12th, 2008, 08:50 AM   #2
Chuck S
Photopost Developer
Verified Customer
Chuck S's Avatar
Join Date: Jun 2002
Location: Abingdon,MD
Posts: 75,926
Both the height and width need to be below the thresholds. If your having a problem there then you need to raise the lightbox thresholds to a higher number.
Photopost Developer and Support Engineer

Please do not PM me for support or sales questions. Thank you for your understanding.
Chuck S is offline   Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT -5. The time now is 07:27 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2015, Jelsoft Enterprises Ltd.