PhotoPost Photo Gallery Sales PhotoPost Sales Toll Free Phone Number
Mon-Fri 9am-4pm EST
  PhotoPost Photo Sharing Photo Gallery    Visualize community tm
| | | | | | | | |

Go Back   PhotoPost Community > General Forums > Before You Buy

Before You Buy Have questions about PhotoPost, ReviewPost and/or PhotoPost Classifieds before you buy?

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old March 6th, 2008, 03:38 PM   #1
testing123
Registered User
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 13
install issue

I'm having install issues @ www.ratemyartist.com/install.php

saying it cant find ImageMagic? They said its under /usr/bin but that still doesnt work.
testing123 is offline   Reply With Quote
Old March 6th, 2008, 03:50 PM   #2
Chuck S
Photopost Developer
Verified Customer
 
Chuck S's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: Abingdon,MD
Posts: 75,535
from what I see you did not input the correct path of

/usr/bin/mogrify
__________________
Photopost Developer and Support Engineer

Please do not PM me for support or sales questions. Thank you for your understanding.
Chuck S is online now   Reply With Quote
Old March 6th, 2008, 03:56 PM   #3
testing123
Registered User
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 13
Awesome, now I'm getting these errors again :[

Step 3: MySQL error reported: [INSERT INTO pp_categories (id,catname,description,catorder,thumbs,parent,children) VALUES (1,'Main','',2,'no',0,'2')]
Result: Duplicate entry '1' for key 1
Database: rmadb1

Step 3: MySQL error reported: [INSERT INTO pp_categories (id,catname,description,catorder,thumbs,parent,children) VALUES (2,'A Category','Photos of a particular subject',1,'yes',1,'')]
Result: Duplicate entry '2' for key 1
Database: rmadb1

Step 3: MySQL error reported: [INSERT INTO pp_categories (id,catname,description,catorder,thumbs,parent,children) VALUES (500,'Member Galleries','Individual user galleries - any photo category',1,'yes',0,'')]
Result: Duplicate entry '500' for key 1
Database: rmadb1

Step 3: MySQL error reported: [INSERT INTO pp_settings VALUES (1,'Title for your PhotoPost Application','galleryname','','My Photo Gallery',1,1)]
Result: Duplicate entry '1' for key 1
Database: rmadb1
testing123 is offline   Reply With Quote
Old March 6th, 2008, 05:46 PM   #4
Chuck S
Photopost Developer
Verified Customer
 
Chuck S's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: Abingdon,MD
Posts: 75,535
duplicate errors are not that big of a deal just means they already exist.
__________________
Photopost Developer and Support Engineer

Please do not PM me for support or sales questions. Thank you for your understanding.
Chuck S is online now   Reply With Quote
Old March 16th, 2008, 08:11 PM   #5
testing123
Registered User
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 13
Hi Chuck, I'm getting this error msg.

Warning: chdir(): No such file or directory (errno 2) in /home/content/j/s/m/jsmith1/html/rma/header-inc.php on line 64

Warning: main(./global.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/content/j/s/m/jsmith1/html/rma/header-inc.php on line 65

Warning: main(./global.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/content/j/s/m/jsmith1/html/rma/header-inc.php on line 65

Fatal error: main(): Failed opening required './global.php' (include_path='.:/usr/local/lib/php') in /home/content/j/s/m/jsmith1/html/rma/header-inc.php on line 65

I'm trying to integrate VBulletin with Photopost,

www.ratemyartist.com/forums/
testing123 is offline   Reply With Quote
Old March 16th, 2008, 08:42 PM   #6
Chuck S
Photopost Developer
Verified Customer
 
Chuck S's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: Abingdon,MD
Posts: 75,535
Looks to me like on install you input the wrong server path to the forum

If you ftp to your server go to your photopost directory and edit the config-int.php file and on the $vbpath line input the proper server path to vbulletin you should be fine.

Chuck
__________________
Photopost Developer and Support Engineer

Please do not PM me for support or sales questions. Thank you for your understanding.
Chuck S is online now   Reply With Quote
Old March 16th, 2008, 11:05 PM   #7
testing123
Registered User
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 13
I fixed the errors for the path, but now it still has the fatal error.


Fatal error: Call to undefined function: gettemplate() in /home/content/j/s/m/jsmith1/html/rma/header-inc.php on line 50
testing123 is offline   Reply With Quote
Old March 16th, 2008, 11:09 PM   #8
testing123
Registered User
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 13
nevermind, I had to edit header-inc for VB3, what I have.
testing123 is offline   Reply With Quote
Old March 17th, 2008, 12:12 AM   #9
testing123
Registered User
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 13
the problem im having is the title bar links to the /forums/ directory.

http://ratemyartist.com/

is that right? and also, has an error saying I dont have permission to upload photo's, even when im logged in under admin.
testing123 is offline   Reply With Quote
Old March 17th, 2008, 01:11 AM   #10
testing123
Registered User
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 13
when you sign in, it takes you to the Vbforums, and it doesnt look like theres anything to do with photopost, upload pictures, or anything like that.

you can use the test account

testing123

pw: asdfasdf
testing123 is offline   Reply With Quote
Old March 17th, 2008, 08:41 AM   #11
Chuck S
Photopost Developer
Verified Customer
 
Chuck S's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: Abingdon,MD
Posts: 75,535
I dont see any errors and it looks like you installed fine things link right everywhere.

You can set permissions as admin in edit usergroups etc and you will be able to upload etc.
__________________
Photopost Developer and Support Engineer

Please do not PM me for support or sales questions. Thank you for your understanding.
Chuck S is online now   Reply With Quote
Old March 17th, 2008, 02:53 PM   #12
testing123
Registered User
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 13
permissions for the VB admin or PP admin panel? When the user logs in (the one I gave you) there is no (upload photo) link anywhere on any of the pages as well.
testing123 is offline   Reply With Quote
Old March 17th, 2008, 04:27 PM   #13
Chuck S
Photopost Developer
Verified Customer
 
Chuck S's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: Abingdon,MD
Posts: 75,535
Correct no users are going to have permissions till the admin logins in and sets permissions in the photopost admin panel under edit usergroups and assigned permissions.
__________________
Photopost Developer and Support Engineer

Please do not PM me for support or sales questions. Thank you for your understanding.
Chuck S is online now   Reply With Quote
Old March 17th, 2008, 11:33 PM   #14
testing123
Registered User
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 13
Everything works right, however the root directory links on the top link to the /forums/

I just wanted the VB look, and a forum link.
testing123 is offline   Reply With Quote
Old March 18th, 2008, 10:19 AM   #15
Chuck S
Photopost Developer
Verified Customer
 
Chuck S's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: Abingdon,MD
Posts: 75,535
Your integrated with vbulletin and from what I see your working correct. The links in your header have to link back to the forums directory as thats where those scripts are located as they are forum scripts.
__________________
Photopost Developer and Support Engineer

Please do not PM me for support or sales questions. Thank you for your understanding.
Chuck S is online now   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 04:04 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.