PhotoPost Photo Gallery Sales PhotoPost Sales Toll Free Phone Number
Mon-Fri 9am-4pm EST
  PhotoPost Photo Sharing Photo Gallery    Visualize community tm
| | | | | | | | |

Go Back   PhotoPost Community > General Forums > Before You Buy

Before You Buy Have questions about PhotoPost, ReviewPost and/or PhotoPost Classifieds before you buy?

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old December 8th, 2007, 07:27 PM   #1
selsarac
Junior Member
Verified Customer
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 18
classifieds ads and my site frontpage

Hello dear Chuck,
I am using yours photopost random photo code in my joomla frontpage like modul. and I very happy.thank you.

I want to purchase classifieds ads.

but

I want to use yours classifieds ads with some features in my site frontpage. you can see to my site bahcesel.com frontpage in action photopost random ads.
is this possible? random classifieds and recent classifieds in joomla frontpage..

Thank you...

Last edited by selsarac; December 9th, 2007 at 03:40 AM.
selsarac is offline   Reply With Quote
Old December 9th, 2007, 10:34 AM   #2
Chuck S
Photopost Developer
Verified Customer
 
Chuck S's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: Abingdon,MD
Posts: 75,403
You can check the mod corner forums as well to see if there is a random ads block that might work for you. I have never used Joomla personally.
__________________
Photopost Developer and Support Engineer

Please do not PM me for support or sales questions. Thank you for your understanding.
Chuck S is offline   Reply With Quote
Old December 18th, 2007, 04:10 PM   #3
selsarac
Junior Member
Verified Customer
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 18
Dear chuck please to care me! I checked to yours the mod corner forums. I dont find it.
I want to purchase yours classifieds ads.

joomla no problem. I need to see, my site's random ads in any new html or php page. I can carry to joomla frontpage.
selsarac is offline   Reply With Quote
Old December 18th, 2007, 05:46 PM   #4
Chuck S
Photopost Developer
Verified Customer
 
Chuck S's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: Abingdon,MD
Posts: 75,403
What I am saying is we cant control what appears outside of our application. Sure there are random blocks for various things in the mod forums you would need to alter of code something to work with joomla no doubt.
__________________
Photopost Developer and Support Engineer

Please do not PM me for support or sales questions. Thank you for your understanding.
Chuck S is offline   Reply With Quote
Old December 18th, 2007, 06:02 PM   #5
selsarac
Junior Member
Verified Customer
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 18
thank you Dear chuck,

I am waiting purchase until I Find
selsarac is offline   Reply With Quote
Old December 18th, 2007, 09:07 PM   #6
Chuck S
Photopost Developer
Verified Customer
 
Chuck S's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: Abingdon,MD
Posts: 75,403
As stated this may be something you need to write yourself. We offer no support on 3rd party code hacks.
__________________
Photopost Developer and Support Engineer

Please do not PM me for support or sales questions. Thank you for your understanding.
Chuck S is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
First arabic classifieds site www.la7odood.com/class Ghanem Show off your PhotoPost site! 0 February 3rd, 2006 02:38 PM


All times are GMT -5. The time now is 08:55 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.