PhotoPost Photo Gallery Sales PhotoPost Sales Toll Free Phone Number
Mon-Fri 9am-4pm EST
  PhotoPost Photo Sharing Photo Gallery    Visualize community tm
| | | | | | | | |

Go Back   PhotoPost Community > PhotoPost Support > PhotoPost Pro Support Forums > Photopost Pro Import Scripts

Photopost Pro Import Scripts Looking to upgrade to PhotoPost? We'll post any importers we develop here.

Reply
 
Thread Tools Rating: Thread Rating: 11 votes, 4.27 average. Display Modes
Old March 20th, 2010, 06:45 PM   #141
Chuck S
Photopost Developer
Verified Customer
 
Chuck S's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: Abingdon,MD
Posts: 75,531
This script is to import vbgallery content to photopost pro. It has nothing to do with vb4 so not sure what thats all about.

anyway your error tells me you have not put the correct vbgallery database information to obtain a successful import check your vbgallery table prefix and database info.

A gallery button on your vb4 is a hack or mod as that deals with vb4 not our application. You can try this

http://www.photopost.com/forum/photo...tin-4-0-a.html
__________________
Photopost Developer and Support Engineer

Please do not PM me for support or sales questions. Thank you for your understanding.
Chuck S is offline   Reply With Quote
Old April 8th, 2010, 09:12 PM   #142
Chris Lang
Member
Verified Customer
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 32
OK It imported everything... except the actual files. I am not sure if maybe there is a step I am missing but I enter everything as described. Still not working just transfers the databases but no files.

I am transfering from the latest vbgallery to the latest photopostpro
Chris Lang is offline   Reply With Quote
Old April 8th, 2010, 09:19 PM   #143
Chuck S
Photopost Developer
Verified Customer
 
Chuck S's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: Abingdon,MD
Posts: 75,531
Make sure your full server path to the vbgallery files directory has been entered correctly as well as you have the correct path to the photopost data directory

what is the error you get when importing files?
__________________
Photopost Developer and Support Engineer

Please do not PM me for support or sales questions. Thank you for your understanding.
Chuck S is offline   Reply With Quote
Old April 8th, 2010, 09:24 PM   #144
Chris Lang
Member
Verified Customer
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 32
I figured it out. The errors were scrolling to fast to read them but I got a quick screen cap and apparently the settings were wrong.

Maybe adding a little more info about how to use would help.

You need to aim vbgallery at /forum/gallery/files and photopost to /forum/photopost/data


---------------------------------EDIT----------------------

However now I get a 500 error
Chris Lang is offline   Reply With Quote
Old April 8th, 2010, 11:02 PM   #145
Chuck S
Photopost Developer
Verified Customer
 
Chuck S's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: Abingdon,MD
Posts: 75,531
You sure you edited correctly and are using FULL SERVER PATHS?
__________________
Photopost Developer and Support Engineer

Please do not PM me for support or sales questions. Thank you for your understanding.
Chuck S is offline   Reply With Quote
Old April 8th, 2010, 11:12 PM   #146
Chris Lang
Member
Verified Customer
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 32
you tell me if this looks right

Code:
Content visible to verified customers only.
database host/user/prefix/name are all correct.

It transfers about 1000 files and then stops. I currently have over 5000 thou.
Chris Lang is offline   Reply With Quote
Old April 9th, 2010, 09:40 AM   #147
Chuck S
Photopost Developer
Verified Customer
 
Chuck S's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: Abingdon,MD
Posts: 75,531
That may be some server restriction going on there. Do your server error logs give any suggestion as to the real error?

We already have these lines in the script to try and up the PHP resources for the import

Code:
Content visible to verified customers only.
Maybe your site doesnt allow you to override the default php settings but really cant say without looking at the server.
__________________
Photopost Developer and Support Engineer

Please do not PM me for support or sales questions. Thank you for your understanding.
Chuck S is offline   Reply With Quote
Old April 9th, 2010, 10:11 AM   #148
Chris Lang
Member
Verified Customer
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 32
Sadly it is saying I am not verified so I can't see it.

I tried upping PHP limits even higher. They are set as follows
max_execution_time = 60
max_input_time = 120
memory_limit = 512M
upload_max_filesize = 128M
post_max_size = 256M

Quite high. I will try to change anything you like and if you want can give you access to the server.
Chris Lang is offline   Reply With Quote
Old April 9th, 2010, 11:16 AM   #149
Chuck S
Photopost Developer
Verified Customer
 
Chuck S's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: Abingdon,MD
Posts: 75,531
max_execution_time = 60

Maybe set that to 0?
__________________
Photopost Developer and Support Engineer

Please do not PM me for support or sales questions. Thank you for your understanding.
Chuck S is offline   Reply With Quote
Old April 9th, 2010, 10:55 PM   #150
Chris Lang
Member
Verified Customer
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 32
That doesn't seem to work either. I do know that I have quite a few images that are not normal (videos and such) could this cause a problem?

I am trying to think why this isn't working and I can't think of any reason why it is not. If you like I can PM you my server info.
Chris Lang is offline   Reply With Quote
Old April 10th, 2010, 09:11 AM   #151
Chuck S
Photopost Developer
Verified Customer
 
Chuck S's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: Abingdon,MD
Posts: 75,531
I would not think so as all we do is a simply php copy command.

You can send full server info to the contact us link as well as url and admin login I can take a peek if you want.
__________________
Photopost Developer and Support Engineer

Please do not PM me for support or sales questions. Thank you for your understanding.
Chuck S is offline   Reply With Quote
Old August 13th, 2010, 07:59 PM   #152
TruthElixirX
Junior Member
Verified Customer
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 17
I ran into this problem when importing files:

Code:
Content visible to verified customers only.
But the path looks correct to me?
TruthElixirX is offline   Reply With Quote
Old August 13th, 2010, 08:04 PM   #153
Chuck S
Photopost Developer
Verified Customer
 
Chuck S's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: Abingdon,MD
Posts: 75,531
Is photopost the correct name of your vbgallery directory?
__________________
Photopost Developer and Support Engineer

Please do not PM me for support or sales questions. Thank you for your understanding.
Chuck S is offline   Reply With Quote
Old August 13th, 2010, 08:16 PM   #154
TruthElixirX
Junior Member
Verified Customer
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 17
Quote:
Originally Posted by Chuck S View Post
Is photopost the correct name of your vbgallery directory?
Yeah, it is actually (I named it that on accident when installing and did not realize it until later, after links were already established). And the new one is photopost_new.
TruthElixirX is offline   Reply With Quote
Old August 13th, 2010, 09:26 PM   #155
Chuck S
Photopost Developer
Verified Customer
 
Chuck S's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: Abingdon,MD
Posts: 75,531
Have you tried accessing the file to see what the issue is?

Code:
Content visible to verified customers only.
Maybe the photo does not exist?
__________________
Photopost Developer and Support Engineer

Please do not PM me for support or sales questions. Thank you for your understanding.
Chuck S is offline   Reply With Quote
Old August 13th, 2010, 10:36 PM   #156
TruthElixirX
Junior Member
Verified Customer
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 17
I figured out the problem. I was leaving out /forum/ in the path. :\

Thanks
TruthElixirX is offline   Reply With Quote
Old August 13th, 2010, 11:47 PM   #157
Chuck S
Photopost Developer
Verified Customer
 
Chuck S's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: Abingdon,MD
Posts: 75,531
Okay no problem glad you got it. Bad path statements would do it.
__________________
Photopost Developer and Support Engineer

Please do not PM me for support or sales questions. Thank you for your understanding.
Chuck S is offline   Reply With Quote
Old November 19th, 2010, 01:14 PM   #158
pakpassion
Junior Member
Verified Customer
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 18
Sorry to sound stupid, but where is the importer for this? I downloaded the two files and tried both files in my browser but I only get a blank page when I run either file in my browser.
pakpassion is offline   Reply With Quote
Old November 22nd, 2010, 02:11 AM   #159
pakpassion
Junior Member
Verified Customer
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 18
Anyone? I need to import my vbgallery pics to my Photopost Pro install.
pakpassion is offline   Reply With Quote
Old November 22nd, 2010, 08:33 AM   #160
Chuck S
Photopost Developer
Verified Customer
 
Chuck S's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: Abingdon,MD
Posts: 75,531
The importer is in the first post of this thread

You need to unzip them and upload to your photopost directory and make sure to follow the instructions in my post.
__________________
Photopost Developer and Support Engineer

Please do not PM me for support or sales questions. Thank you for your understanding.
Chuck S is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
import script for going from vBgallery to Photopost Pro? BrentWilson Before You Buy 2 January 7th, 2006 03:58 AM


All times are GMT -5. The time now is 02:25 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.