PhotoPost Photo Gallery Sales PhotoPost Sales Toll Free Phone Number
Mon-Fri 9am-4pm EST
  PhotoPost Photo Sharing Photo Gallery    Visualize community tm
| | | | | | | | |

Go Back   PhotoPost Community > General Forums > General Discussion

General Discussion General use discussion forum for PhotoPost products.

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old October 6th, 2006, 07:44 PM   #1
dklassen
Junior Member
Verified Customer
 
Join Date: Oct 2006
Location: San Diego, CA
Posts: 28
I need help please!!

I've purchased photo post pro a few day ago. Have it integrated with vbportal and vbulletin. Install went ok and all appears fine except the login is all whacked out. I'm logged in as the administrator but can't get to any of the admin screens at all now. When I log out of the portal, ppp still show logged in but no admin access. When I did have admin access (not sure what happened now) when I tried to upload a photo it said I didn't have permission even though I had admin rights.

Tried to post this in the support forum but guess what? no access to that either. Hello, I'm a paid member???

Can someone help me out of this mess?

Thanks!!!
dklassen is offline   Reply With Quote
Old October 6th, 2006, 10:59 PM   #2
dklassen
Junior Member
Verified Customer
 
Join Date: Oct 2006
Location: San Diego, CA
Posts: 28
Well, I THINK I have it working. I did a complete reinstall and it appears to have solved the login problem. Everything looks good so far except.

In admin when I go to edit categories, I get this error. All other admin functions seem to work so far.

Thoughts?

----------------------------------------------------------
Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.
--------------------------------------------------
dklassen is offline   Reply With Quote
Old October 6th, 2006, 11:22 PM   #3
dklassen
Junior Member
Verified Customer
 
Join Date: Oct 2006
Location: San Diego, CA
Posts: 28
Unhappy

I take it back. I have admin back but photo post is not picking up the logged in user. Still have the server error as well. I'm stumped.
dklassen is offline   Reply With Quote
Old October 7th, 2006, 10:35 AM   #4
Chuck S
Photopost Developer
Verified Customer
 
Chuck S's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: Abingdon,MD
Posts: 75,544
If you have access to admin then you indeed must be cookied in on the front end.
__________________
Photopost Developer and Support Engineer

Please do not PM me for support or sales questions. Thank you for your understanding.
Chuck S is online now   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 09:32 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.