PhotoPost Photo Gallery Sales PhotoPost Sales Toll Free Phone Number
Mon-Fri 9am-4pm EST
  PhotoPost Photo Sharing Photo Gallery    Visualize community tm
| | | | | | | | |

Go Back   PhotoPost Community > General Forums > General Discussion

General Discussion General use discussion forum for PhotoPost products.

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old September 29th, 2006, 12:01 AM   #1
Hent
Junior Member
Verified Customer
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 10
PhotoPost/Vb3 issues

Hi there,

I have the newest version of VB and I just installed PhotoPost tonite.

The installation went semi-smooth ( a few errors on my part ) and then onto the images... wel it works for me (the admin) but for users they can't get the upload link.

I logged in via a non-admin account and once I login, PhotoPost says I should register, yet, when I click that I get "You're already registered..."

Anyone have the slightest clue as to what the problem could be? I'd really like this issue fixed as I've told my members that the photo album would be up.

This seems like an issue with VB3 and PP integrating with each other as I get logged out if I use the photo album.

Please help!
Hent is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 10:59 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.