PhotoPost Photo Sharing Photo Gallery    Visualize community tm
| | | |

Go Back   PhotoPost Community > General Forums > General Discussion

General Discussion General use discussion forum for PhotoPost products.

Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old September 27th, 2006, 08:16 AM   #1
Registered User
Join Date: Apr 2004
Posts: 32
Date not showing in PhotoPost after upgrade

After upgrading to the latest photopost, the dates are not showing.

What has gone wrong?

Please Help.

p/s: photopost support : I am not able to post in the appropriate forum. And have no idea why. I was able to post in other forums previously. Please help.

Thank you.
Pigglet is offline   Reply With Quote
Old September 27th, 2006, 08:56 AM   #2
Chuck S
Photopost Developer
Verified Customer
Chuck S's Avatar
Join Date: Jun 2002
Location: Abingdon,MD
Posts: 75,926
More than likely you did not use your old config file but instead overwrote you old one. In global options in admin put in a date format

To post in the forums simply read the announcement on the top of any forum and follow the verification process
Photopost Developer and Support Engineer

Please do not PM me for support or sales questions. Thank you for your understanding.
Chuck S is offline   Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Date for photos not displayed after upgrade to 5.2 boatdesign General Discussion 8 October 8th, 2005 05:15 PM

All times are GMT -5. The time now is 12:47 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2015, Jelsoft Enterprises Ltd.