PhotoPost Photo Sharing Photo Gallery    Visualize community tm
| | | |

Go Back   PhotoPost Community > General Forums > General Discussion

General Discussion General use discussion forum for PhotoPost products.

Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old September 23rd, 2006, 06:27 PM   #1
Sky Pilot
Verified Customer
Join Date: Sep 2006
Posts: 35
No thumbnail after I moved a photo

I moved 3 of my photos via the edit function into an album I made. The photos went OK, but now in Recent Photos, for those three, it says No Thumbnail. Is this a bug or have I not done something?
Sky Pilot is offline   Reply With Quote
Old September 23rd, 2006, 06:33 PM   #2
Chuck S
Photopost Developer
Verified Customer
Chuck S's Avatar
Join Date: Jun 2002
Location: Abingdon,MD
Posts: 75,926
What version of the software is this?
Photopost Developer and Support Engineer

Please do not PM me for support or sales questions. Thank you for your understanding.
Chuck S is offline   Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Photo moved, needs re-approval? J.R. Rogers General Discussion 8 August 18th, 2004 01:30 PM

All times are GMT -5. The time now is 01:54 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2015, Jelsoft Enterprises Ltd.