PhotoPost Photo Gallery Sales PhotoPost Sales Toll Free Phone Number
Mon-Fri 9am-4pm EST
  PhotoPost Photo Sharing Photo Gallery    Visualize community tm
| | | | | | | | |

Go Back   PhotoPost Community > General Forums > General Discussion

General Discussion General use discussion forum for PhotoPost products.

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old June 13th, 2006, 09:38 AM   #1
StreetDragon
Registered User
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 4
Image description not displaying

we have installed photopost 531 and everything seems fine exept for the Image description not displaying under the picture.....

what can we do to fix this?
StreetDragon is offline   Reply With Quote
Old June 13th, 2006, 10:41 AM   #2
Chuck S
Photopost Developer
Verified Customer
 
Chuck S's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: Abingdon,MD
Posts: 75,244
You have an example?
__________________
Photopost Developer and Support Engineer

Please do not PM me for support or sales questions. Thank you for your understanding.
Chuck S is offline   Reply With Quote
Old June 13th, 2006, 01:05 PM   #3
StreetDragon
Registered User
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 4
example

the first is what you see under a normal pic..The photo description has bee turned on in the admin...This photo should have a paragraph going with it...

the second is what happens when you click to vote for someones picture...strange.

Code:
Content visible to verified customers only.
Code:
Content visible to verified customers only.
StreetDragon is offline   Reply With Quote
Old June 13th, 2006, 01:08 PM   #4
BAJI26
Member
Verified Customer
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 43
Try to edit usergroups in the admin panel
BAJI26 is offline   Reply With Quote
Old June 13th, 2006, 01:45 PM   #5
StreetDragon
Registered User
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 4
yeah cool, i managed to get the comments working...but still no luck with the photo description....would really like to get that part to display
StreetDragon is offline   Reply With Quote
Old June 13th, 2006, 02:04 PM   #6
Chuck S
Photopost Developer
Verified Customer
 
Chuck S's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: Abingdon,MD
Posts: 75,244
Check your admin options under showgallery and showphoto options to elect that your allowing the display of the description
__________________
Photopost Developer and Support Engineer

Please do not PM me for support or sales questions. Thank you for your understanding.
Chuck S is offline   Reply With Quote
Old June 14th, 2006, 12:48 AM   #7
Drew-SDM
Junior Member
Verified Customer
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 10
yeah, i checked that....and it is all set to display but still not showing...

(same person here, just using different login)
Drew-SDM is offline   Reply With Quote
Old June 14th, 2006, 08:39 AM   #8
Chuck S
Photopost Developer
Verified Customer
 
Chuck S's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: Abingdon,MD
Posts: 75,244
Hello

I anyone here would like assistance please post your urls to your installs so I can see your site. I am seeing no issue looking at this jumping out to me so lets see where we are here when I look at your site and your page source

http://www.reeftalk.com/gallery/show...9&limit=recent
__________________
Photopost Developer and Support Engineer

Please do not PM me for support or sales questions. Thank you for your understanding.
Chuck S is offline   Reply With Quote
Old June 14th, 2006, 09:19 AM   #9
Chuck S
Photopost Developer
Verified Customer
 
Chuck S's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: Abingdon,MD
Posts: 75,244
apply this to your forum integration file

http://www.photopost.com/forum/showp...78&postcount=8
__________________
Photopost Developer and Support Engineer

Please do not PM me for support or sales questions. Thank you for your understanding.
Chuck S is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
image in description. How???? jtorral General Discussion 0 May 16th, 2006 10:24 PM


All times are GMT -5. The time now is 10:23 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.