PhotoPost Photo Gallery Sales PhotoPost Sales Toll Free Phone Number
Mon-Fri 9am-4pm EST
  PhotoPost Photo Sharing Photo Gallery    Visualize community tm
| | | | | | | | |

Go Back   PhotoPost Community > General Forums > General Discussion

General Discussion General use discussion forum for PhotoPost products.

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old June 7th, 2006, 03:22 PM   #1
castf
Registered User
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 2
Photopost And vBulletin problems

Hello, I just purchased photopost and tried to integrate it with my vbulletin forums. I can log in from photopost and vbulletin and everything will work just fine. I have selected the option so that the photopost skin is the same as the vbulletin skin. The problem is that once logged in as and administrator in the photopost gallery I click on the "Admin" Link for photopost and it takes me to the "My Photo Gallery Login" adm-index.php page. Well when I try and log in I get a message saying "Loging Successful" but it then kicks me back to the original page where I clicked the "admin" link except that now I am NOT logged in. Does anyone know what is happening here? is this a configuration problem? how can I fix this if I can not get in to the control panel of photopost since it always kicks me back to that page?

thanx!
castf is offline   Reply With Quote
Old June 7th, 2006, 03:36 PM   #2
nymyth
Member
 
Join Date: May 2003
Posts: 68
Send a message via AIM to nymyth
double check your cookie path. I had this problem and the issue was i didnt set it correctly. If you are integrating ure vb board with photopost you would also want to check your config_inc.php file and make sure you are using your vbulletin database as your primary registration database.

Peace
nymyth is offline   Reply With Quote
Old June 8th, 2006, 12:12 PM   #3
castf
Registered User
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 2
thanx for your response...but how can I check my cookie path if I can not log into the photopost control panel?
castf is offline   Reply With Quote
Old June 8th, 2006, 01:24 PM   #4
Chuck S
Photopost Developer
Verified Customer
 
Chuck S's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: Abingdon,MD
Posts: 75,115
Use this query in phpmyadmin or if you have photopost installed into your vb database the sql box in vb admin

UPDATE pp_settings SET setting='bb' WHERE id=172

This will fix your issue you did not specify your cookie prefix
__________________
Photopost Developer and Support Engineer

Please do not PM me for support or sales questions. Thank you for your understanding.
Chuck S is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Photopost and VBulletin 3.54 mikan99 Before You Buy 4 May 1st, 2006 08:02 AM
Any problems with installing Vbulletin later down the road? spartanic Before You Buy 1 January 22nd, 2006 03:35 PM


All times are GMT -5. The time now is 01:42 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.