PhotoPost Photo Gallery Sales PhotoPost Sales Toll Free Phone Number
Mon-Fri 9am-4pm EST
  PhotoPost Photo Sharing Photo Gallery    Visualize community tm
| | | | | | | | |

Go Back   PhotoPost Community > General Forums > General Discussion

General Discussion General use discussion forum for PhotoPost products.

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old April 23rd, 2006, 09:34 PM   #1
PPGVJ
Junior Member
Verified Customer
 
Join Date: Apr 2006
Location: CT
Posts: 2
Forum Posting & Admin Login issues Classifieds/Pro

Hi,

I am unable to post in the PhotoPost Support section/forum.

I installed Photopost Pro 5.3 into root directory of vb3/MYSQL, both applications worked fine.

I later installed Photopost Classifieds 2.5 into a separate directory, in the vb3 root. I assigned a different prefix to PP Classifieds; ppc.

Now when I log in to PP Pro via adm-index.php I am directed to PP Classifieds. Logging in to PP Classifieds I am directed to the appropriate admin control panel.

The PP Pro & PP Classifieds user index layout pages are different. Selecting the PP Pro Link in vb3 directs me to PP Pro User page.

I have not assigned a link to PP Classifieds on vb3.

Please advice.

Thanks
G

PS: You will note the warning messages generated at each PP site.

My vb3 file in both the PP Pro/forums & Classifieds/forums have the following statements: $queryv = ppmysql_query($query,$db_link);

Is ppmysql correct?

Last edited by PPGVJ; April 23rd, 2006 at 09:47 PM.
PPGVJ is offline   Reply With Quote
Old April 23rd, 2006, 09:51 PM   #2
Chuck S
Photopost Developer
Verified Customer
 
Chuck S's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: Abingdon,MD
Posts: 75,523
Hello

This thread will help you become verified to post for support

http://www.photopost.com/forum/announcement.php?f=64

I have already answered this in your emails to support@photopost.com but it appears to me you have in both applications failed to enter the correct mysql table prefix of vbulletin on step 4 of install to successfully complete the install and have it working.
__________________
Photopost Developer and Support Engineer

Please do not PM me for support or sales questions. Thank you for your understanding.
Chuck S is offline   Reply With Quote
Old April 23rd, 2006, 09:57 PM   #3
Chuck S
Photopost Developer
Verified Customer
 
Chuck S's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: Abingdon,MD
Posts: 75,523
You can PM me an admin login and the proper vb table prefix to assist on the original thread in the helpdesk.
__________________
Photopost Developer and Support Engineer

Please do not PM me for support or sales questions. Thank you for your understanding.
Chuck S is offline   Reply With Quote
Old April 23rd, 2006, 11:54 PM   #4
PPGVJ
Junior Member
Verified Customer
 
Join Date: Apr 2006
Location: CT
Posts: 2
Sent

Thanks for all you help, Chuck.

G
PPGVJ is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 08:33 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.