PhotoPost Photo Gallery Sales PhotoPost Sales Toll Free Phone Number
Mon-Fri 9am-4pm EST
  PhotoPost Photo Sharing Photo Gallery    Visualize community tm
| | | | | | | | |

Go Back   PhotoPost Community > General Forums > General Discussion

General Discussion General use discussion forum for PhotoPost products.

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old April 6th, 2006, 01:21 AM   #1
Mr Gixxer
Junior Member
Verified Customer
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 6
Need some help after switching to VBulletin

I posted this on their site and they said "go ask here..."

I just realised tonite that all the member numbers are wrong compared to what they used to be

We recently moved from UBBThreads and the import worked great! We moved over 55,000 members and over 1 million posts

Now to get all the other apps to work well

It seems that UBB likes to reserve UID #1 for the install, anyways now our admin was user number 4 (forget when it started, could be as far back as when we ran classic?)

So duh of course now there will be a problem with PhotoPost, Reviewpost, and PhotoClassifieds that we run since they are pointing to incorrect user numbers now

Do you think there might be a chance to run some sql to increment by 2 or 3 or whatever it takes so that what Photopost thinks is number 4 is actually member number 1 ?

Then I pray that they are all just shifted by that amount


edit: I just checked and the offset is random

guess I am screwed?
Mr Gixxer is offline   Reply With Quote
Old April 6th, 2006, 08:43 AM   #2
Chuck S
Photopost Developer
Verified Customer
 
Chuck S's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: Abingdon,MD
Posts: 75,146
Well how about this cause the userid do change on import from threads to vbulletin

http://www.photopost.com/forum/showthread.php?t=115240
__________________
Photopost Developer and Support Engineer

Please do not PM me for support or sales questions. Thank you for your understanding.
Chuck S is offline   Reply With Quote
Old April 6th, 2006, 11:12 AM   #3
Mr Gixxer
Junior Member
Verified Customer
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 6
script times out after a long while , no errors on screen

large gallery with 55,000 members, do I need to adjust a setting in that script?

thanks
Mr Gixxer is offline   Reply With Quote
Old April 6th, 2006, 01:48 PM   #4
Chuck S
Photopost Developer
Verified Customer
 
Chuck S's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: Abingdon,MD
Posts: 75,146
Maybe raise the ini_set for memory limit in the script?
__________________
Photopost Developer and Support Engineer

Please do not PM me for support or sales questions. Thank you for your understanding.
Chuck S is offline   Reply With Quote
Old April 6th, 2006, 11:31 PM   #5
Mr Gixxer
Junior Member
Verified Customer
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 6
hey you changed the zip file!

so any chance you can change it for Classifieds as well

still don't have my gallery fixed yet, keeps timing out
Mr Gixxer is offline   Reply With Quote
Old April 7th, 2006, 05:30 AM   #6
Chuck S
Photopost Developer
Verified Customer
 
Chuck S's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: Abingdon,MD
Posts: 75,146
Well Yes I updated the one I posted for Photopost which should help if you where having timeout errors with the old one.

Now since these little correction scripts are outside normal program operation parameters meaning switching integrations is not something we support because of the ramifications as you have found out. Always up to the enduser to accept any issues they face if they do something the software is not designed to do.

I can look into writing a similar script for Classifieds but it would take me a few days.
__________________
Photopost Developer and Support Engineer

Please do not PM me for support or sales questions. Thank you for your understanding.
Chuck S is offline   Reply With Quote
Old April 7th, 2006, 06:02 AM   #7
Chuck S
Photopost Developer
Verified Customer
 
Chuck S's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: Abingdon,MD
Posts: 75,146
http://www.photopost.com/forum/showt...32#post1155532
__________________
Photopost Developer and Support Engineer

Please do not PM me for support or sales questions. Thank you for your understanding.
Chuck S is offline   Reply With Quote
Old April 7th, 2006, 11:26 AM   #8
Mr Gixxer
Junior Member
Verified Customer
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 6
Your Classifieds script seems to run fine, then I do a resync ad/comments usernames/update comments counts.

But the names are still wrong?

It seems to be doing something, when observing process I see such info "UPDATE pp_comments SET username = 'blah blah blah WHERE userid = 41557 "
Mr Gixxer is offline   Reply With Quote
Old April 7th, 2006, 11:30 AM   #9
Mr Gixxer
Junior Member
Verified Customer
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 6
oh and thanks for cranking out the new scripts in record time!
Mr Gixxer is offline   Reply With Quote
Old April 7th, 2006, 01:06 PM   #10
Chuck S
Photopost Developer
Verified Customer
 
Chuck S's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: Abingdon,MD
Posts: 75,146
You can not use the resync usernames in your situation cause remember you don't want to update the usernames based on userid you want to do the opposite update the userid's based on username which is what the scripts I provided do.

If you already ran the resync thing your in for a world of hurt. You need to restore a backup of the products table and redo the upgrade and then run the script I provided not the resync tool in admin
__________________
Photopost Developer and Support Engineer

Please do not PM me for support or sales questions. Thank you for your understanding.
Chuck S is offline   Reply With Quote
Old April 7th, 2006, 05:13 PM   #11
Mr Gixxer
Junior Member
Verified Customer
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 6
thanks for your help but I gave up on it

started from scratch
Mr Gixxer is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Reassign userid's when switching integrations to VBulletin Chuck S Photopost Pro Import Scripts 6 July 25th, 2013 11:16 AM
switching to a new web hosting service creatingpages General Discussion 3 January 13th, 2006 10:30 AM
Switching from Phpbb to vBulletin creativepart Before You Buy 2 January 5th, 2006 12:02 PM


All times are GMT -5. The time now is 02:32 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.