PhotoPost Photo Gallery Sales PhotoPost Sales Toll Free Phone Number
Mon-Fri 9am-4pm EST
  PhotoPost Photo Sharing Photo Gallery    Visualize community tm
| | | | | | | | |

Go Back   PhotoPost Community > General Forums > General Discussion

General Discussion General use discussion forum for PhotoPost products.

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old March 22nd, 2006, 08:07 PM   #1
paulfletcher
Member
Verified Customer
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 80
Copyright Question

Hello, just got Photopost for our video tutorial website... Finall working for us.

My question is, our site looks a little choppy because we have the Photopost copyright, then we have the login / contact us buttons (VB3 integration), and then we have the other copyright information. Is it possible to stick the Photopost copyright down in the other copyright section? This will make the site look better.

While still displaying the copyright code, because we don't have the branding free option yet.

Thanks,
Paul

paulfletcher is offline   Reply With Quote
Old March 22nd, 2006, 08:56 PM   #2
Michael P
PhotoPost Developer
Verified Customer
 
Join Date: Jan 2002
Posts: 11,833
Yes, you can move the copyright as long as it is visible on every page.
__________________
Please do not PM me for support or sales questions. Thank you for your understanding.
Michael P is offline   Reply With Quote
Old March 22nd, 2006, 09:16 PM   #3
paulfletcher
Member
Verified Customer
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 80
Awesome!

Thanks,
Paul
paulfletcher is offline   Reply With Quote
Old March 23rd, 2006, 08:17 AM   #4
paulfletcher
Member
Verified Customer
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 80
Where can I find Photopost's Copyright file?

Thanks,
Paul
paulfletcher is offline   Reply With Quote
Old March 23rd, 2006, 08:24 AM   #5
Chuck S
Photopost Developer
Verified Customer
 
Chuck S's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: Abingdon,MD
Posts: 75,381
Code:
Content visible to verified customers only.
__________________
Photopost Developer and Support Engineer

Please do not PM me for support or sales questions. Thank you for your understanding.
Chuck S is offline   Reply With Quote
Old March 23rd, 2006, 08:28 AM   #6
paulfletcher
Member
Verified Customer
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 80
ImageMagic

Thanks!

P.S. Do you know where I can find instructions on how to install ImageMagic, I think that is why we are having troubles with our thumbnails.

Thanks,
Paul
paulfletcher is offline   Reply With Quote
Old March 23rd, 2006, 08:59 AM   #7
Chuck S
Photopost Developer
Verified Customer
 
Chuck S's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: Abingdon,MD
Posts: 75,381
http://www.photopost.com/howtoinstall-php.html
__________________
Photopost Developer and Support Engineer

Please do not PM me for support or sales questions. Thank you for your understanding.
Chuck S is offline   Reply With Quote
Old March 23rd, 2006, 09:42 AM   #8
paulfletcher
Member
Verified Customer
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 80
No Clue

Not to sound stupid or anything :-)... But where do I locate the copyright information inside of that file?

Thanks,
Paul

My hopes is to move it to the vBulletin copyright area, (It will be visible on every page, but the page won't look so cluttered).

vBulletin's copyright information is

Powered by vBulletin
Copyright 2000 - 2006, Jelsoft Enterprises Ltd.

& Yours is

Powered by: PhotoPost PHP vB3 Enhanced
Copyright 2005 All Enthusiast, Inc.

I'm talking with vBulletin, but can I just edit the file to look like this...

Powered by
vBulletin Copyright 2000 - 2006, Jelsoft Enterprises Ltd.
PhotoPost PHP vB3 Enhanced Copyright 2005 All Enthusiast, Inc.
paulfletcher is offline   Reply With Quote
Old March 23rd, 2006, 09:58 AM   #9
Chuck S
Photopost Developer
Verified Customer
 
Chuck S's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: Abingdon,MD
Posts: 75,381
There copyright is in the footer template of vb

You can place the html with link to Photopost as you have it above in that respective template
__________________
Photopost Developer and Support Engineer

Please do not PM me for support or sales questions. Thank you for your understanding.
Chuck S is offline   Reply With Quote
Old March 23rd, 2006, 10:07 AM   #10
paulfletcher
Member
Verified Customer
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 80
Cool

Thanks!

How come when I'm uploading a file via the Upload Photo forum, it keeps giving me this error? (was working last night)

Code:
Content visible to verified customers only.
I'm noticing there is two "//" in there, would that be causing the problem? And if so, how can I correct it?

Also, does ImageMagic, or GD have to be installed for uploading of pictures to work on the forum?

Thanks,
Paul
paulfletcher is offline   Reply With Quote
Old March 23rd, 2006, 10:24 AM   #11
Chuck S
Photopost Developer
Verified Customer
 
Chuck S's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: Abingdon,MD
Posts: 75,381
Does your data path have an extra / on the end? Also is the url correct your second path statement is short?
__________________
Photopost Developer and Support Engineer

Please do not PM me for support or sales questions. Thank you for your understanding.
Chuck S is offline   Reply With Quote
Old March 23rd, 2006, 10:31 AM   #12
paulfletcher
Member
Verified Customer
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 80
The data section does have an extra "/" after it although every time I try to take out the slash and save the file, it always adds it back.... Whats going on?

What is the second url you are talking about?

Thanks,
Paul
paulfletcher is offline   Reply With Quote
Old March 23rd, 2006, 10:33 AM   #13
Chuck S
Photopost Developer
Verified Customer
 
Chuck S's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: Abingdon,MD
Posts: 75,381
If you correct the second slash in global options go to storage options and revert the path to pick up the change
__________________
Photopost Developer and Support Engineer

Please do not PM me for support or sales questions. Thank you for your understanding.
Chuck S is offline   Reply With Quote
Old March 23rd, 2006, 10:47 AM   #14
paulfletcher
Member
Verified Customer
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 80
I removed the slash on the storage area (data directory), and I also made sure there was no slash after the data directory on the URL.

It's working! Thanks.
paulfletcher is offline   Reply With Quote
Old March 23rd, 2006, 10:51 AM   #15
paulfletcher
Member
Verified Customer
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 80
Question

Inside pp-inc.php If I search for printfooter... I see

Code:
Content visible to verified customers only.
Do I want to change this to "No"

to remove the copyright informaiton, once its removed I'll type your copyright / link in to the vBulletin footer.

Thanks,
Paul
paulfletcher is offline   Reply With Quote
Old March 23rd, 2006, 11:02 AM   #16
Chuck S
Photopost Developer
Verified Customer
 
Chuck S's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: Abingdon,MD
Posts: 75,381
No you dont do that. You can comment out the print line for the copyright once you make the edit in vb footer template to show it there
__________________
Photopost Developer and Support Engineer

Please do not PM me for support or sales questions. Thank you for your understanding.
Chuck S is offline   Reply With Quote
Old March 23rd, 2006, 05:24 PM   #17
paulfletcher
Member
Verified Customer
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 80
Copyright Information

Okay, I've added the copyright information to the page... And the link

http://www.xyztraining.com/index.php

Go ahead and check it out... I'll wait for your approval, can you give me some details on how to remove your copyright now that it has been moved.

Thanks,
Paul
paulfletcher is offline   Reply With Quote
Old March 23rd, 2006, 06:02 PM   #18
Chuck S
Photopost Developer
Verified Customer
 
Chuck S's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: Abingdon,MD
Posts: 75,381
That looks fine. I noted above how to remove the copyright in photopost.

http://www.photopost.com/forum/showp...1&postcount=16
__________________
Photopost Developer and Support Engineer

Please do not PM me for support or sales questions. Thank you for your understanding.
Chuck S is offline   Reply With Quote
Old March 23rd, 2006, 06:34 PM   #19
paulfletcher
Member
Verified Customer
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 80
Sounds good. Thats working now.
paulfletcher is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 03:58 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.