PhotoPost Photo Gallery Sales PhotoPost Sales Toll Free Phone Number
Mon-Fri 9am-4pm EST
  PhotoPost Photo Sharing Photo Gallery    Visualize community tm
| | | | | | | | |

Go Back   PhotoPost Community > General Forums > General Discussion

General Discussion General use discussion forum for PhotoPost products.

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old December 23rd, 2005, 03:40 AM   #1
imagemaniac
Member
Verified Customer
 
Join Date: Jan 2004
Location: UK
Posts: 119
url posting problem?

I am using PP version 5.2.1 which is integrated with VB 3.51.
When a url is posted in a message in PP the link does not work ?
What seems to be happening is this (displays in address bar)

Code:
Content visible to verified customers only.
Any ideas
__________________
UBIQUE
imagemaniac is offline   Reply With Quote
Old December 23rd, 2005, 07:06 AM   #2
Chuck S
Photopost Developer
Verified Customer
 
Chuck S's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: Abingdon,MD
Posts: 75,255
Redownload Photopost this is a bug that has been fixed.
__________________
Photopost Developer and Support Engineer

Please do not PM me for support or sales questions. Thank you for your understanding.
Chuck S is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 04:35 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.