PhotoPost Photo Gallery Sales PhotoPost Sales Toll Free Phone Number
Mon-Fri 9am-4pm EST
  PhotoPost Photo Sharing Photo Gallery    Visualize community tm
| | | | | | | | |

Go Back   PhotoPost Community > General Forums > General Discussion

General Discussion General use discussion forum for PhotoPost products.

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old November 27th, 2005, 09:56 PM   #1
mclare
Junior Member
Verified Customer
 
Join Date: Aug 2004
Location: Lancaster, CA
Posts: 24
Send a message via Yahoo to mclare
Styleshhet problems with PP and VB3.5

I just upgraded to vb 3.52 and PhotoPost's latest version and I am also running vbPortal (latest version) and now my integrated style sheets are not working. Here is the URL: http://www.artists-exchange.com/covers/index.php

Thanks in advance,
mclare is offline   Reply With Quote
Old November 28th, 2005, 01:56 AM   #2
mtha
Member
Verified Customer
 
mtha's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: OK, US
Posts: 107
Send a message via Yahoo to mtha
1. Latest version of vB is 3.5.1
2. Maybe You did not chose to use vB's style in admin section:

vB3 INTEGRATION
Do you want to enable the vB3 Integration which uses your vB3 headers, footers and styles? = YES
mtha is offline   Reply With Quote
Old November 28th, 2005, 09:14 AM   #3
Chuck S
Photopost Developer
Verified Customer
 
Chuck S's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: Abingdon,MD
Posts: 75,194
Exactly mtha

Looks like he has not turned on any of the vb3 integration under edit integration and your forum options USE FORUM STYLE is set to no not yes.
__________________
Photopost Developer and Support Engineer

Please do not PM me for support or sales questions. Thank you for your understanding.
Chuck S is offline   Reply With Quote
Old November 30th, 2005, 11:07 AM   #4
mclare
Junior Member
Verified Customer
 
Join Date: Aug 2004
Location: Lancaster, CA
Posts: 24
Send a message via Yahoo to mclare
I had turned it on, but when I do it uses no template at all. I have it turned on now and look at what it does. Before I had upgraded, it worked fine. BTW, I am a programmer with over 25 years exp. so I have tried many things already, that is why I am asking for your help...
mclare is offline   Reply With Quote
Old November 30th, 2005, 11:47 AM   #5
Chuck S
Photopost Developer
Verified Customer
 
Chuck S's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: Abingdon,MD
Posts: 75,194
If I go here though you do not have vb3 integration turned on in edit integration in admin

Your loading a default photopost

http://www.artists-exchange.com/covers/index.php

I would be glad to help. You can PM me your admin login and I can show ya how to set it up
__________________
Photopost Developer and Support Engineer

Please do not PM me for support or sales questions. Thank you for your understanding.
Chuck S is offline   Reply With Quote
Old November 30th, 2005, 11:57 AM   #6
HobbyTalk
Member
Verified Customer
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 292
I show your gallery is using http://artists-exchange.com/covers/s...ts/default.css for the style sheets but your forum is using http://artists-exchange.com/vbportal_demo.css so it is not pulling the correct style sheet.

You have two places to setup the integration on PP. Make sure both Edit Integration and Forum Settings in the PP AdminCP is set correctly.
HobbyTalk is offline   Reply With Quote
Old November 30th, 2005, 12:07 PM   #7
Chuck S
Photopost Developer
Verified Customer
 
Chuck S's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: Abingdon,MD
Posts: 75,194
Yep the vb3 integration is turned off in his edit integration settings.

He has correctly set use forum style to yes which is why there is a white page with no style but has not turned on the vb3 integration. Once VB3 integration settings are set and turned on in edit integration things will be fine.
__________________
Photopost Developer and Support Engineer

Please do not PM me for support or sales questions. Thank you for your understanding.
Chuck S is offline   Reply With Quote
Old November 30th, 2005, 06:57 PM   #8
mclare
Junior Member
Verified Customer
 
Join Date: Aug 2004
Location: Lancaster, CA
Posts: 24
Send a message via Yahoo to mclare
Thanks to all of you, that fixed it...

Most appreciative....
mclare is offline   Reply With Quote
Old November 30th, 2005, 06:58 PM   #9
mclare
Junior Member
Verified Customer
 
Join Date: Aug 2004
Location: Lancaster, CA
Posts: 24
Send a message via Yahoo to mclare
Now - does anyone know how to add a "Download Photo" link when you click on a photo?
mclare is offline   Reply With Quote
Old November 30th, 2005, 07:05 PM   #10
Chuck S
Photopost Developer
Verified Customer
 
Chuck S's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: Abingdon,MD
Posts: 75,194
Why not just select in showphoto options UBBCODE to yes
__________________
Photopost Developer and Support Engineer

Please do not PM me for support or sales questions. Thank you for your understanding.
Chuck S is offline   Reply With Quote
Old November 30th, 2005, 07:52 PM   #11
mclare
Junior Member
Verified Customer
 
Join Date: Aug 2004
Location: Lancaster, CA
Posts: 24
Send a message via Yahoo to mclare
Well because I deal with people that do a lot of downloads of photos in a session and it is time consuming to do that. I just need a link that when they are looking at the Med image, there is a link that would say "Download Photo" and they could just click it and it would bring up the download queue.

I tried it with this third party software, but it was unreliable. I need a good reliable download photo link.

Anyone that can solve this will get membership into my board of course.
mclare is offline   Reply With Quote
Old November 30th, 2005, 08:40 PM   #12
Chuck S
Photopost Developer
Verified Customer
 
Chuck S's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: Abingdon,MD
Posts: 75,194
maybe something like this code in bold added to the showphoto.tmpl page above the code noted here

Code:
Content visible to verified customers only.
__________________
Photopost Developer and Support Engineer

Please do not PM me for support or sales questions. Thank you for your understanding.
Chuck S is offline   Reply With Quote
Old November 30th, 2005, 09:00 PM   #13
mclare
Junior Member
Verified Customer
 
Join Date: Aug 2004
Location: Lancaster, CA
Posts: 24
Send a message via Yahoo to mclare
Here is what I did, but the link does not show up... :


echo<<<PPPRINT
<tr>
<td class="{$Style['tddetails']}" align="left" valign="top">
Download Link
</td>
<td class="{$Style['tddetails']}" align="left" valign="top">
<a href="{$imgurl}">Download this file</a>
</td>
</tr>
PPPRINT;

if ( $Globals['showubb'] == "yes" && $imgurl != "" ) {
echo<<<PPPRINT
<tr>
<td class="{$Style['tddetails']}" colspan="2" align="left" valign="top">
<script language="javascript" type="text/javascript">
<!--
function copy_to_clipboard()
{
window.clipboardData.setData("Text", "{$showcode}");
};
//-->
</script>
<span class="{$Style['small']}"><b>{$Globals['pp_lang']['ubbcode']}:</b> <input type="text" name="ubb" value="$showcode" size="80" onclick="this.focus();this.select()"> &nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;
<script language="javascipt" type="text/javascript">
<!--
if((typeof clipboardData != 'undefined') && (clipboardData.setData) && (document.write)){
document.write('<input type="button" style="font-size:7pt;" value="{$Globals['pp_lang']['copyto']}" onclick="copy_to_clipboard()" />');
}
//-->
</script></span>
</td>
</tr>
PPPRINT;
}


Thanks for the fast reply..
mclare is offline   Reply With Quote
Old November 30th, 2005, 09:05 PM   #14
mclare
Junior Member
Verified Customer
 
Join Date: Aug 2004
Location: Lancaster, CA
Posts: 24
Send a message via Yahoo to mclare
BTW - That is a great avatar... Do you have a reef tank?
mclare is offline   Reply With Quote
Old November 30th, 2005, 09:48 PM   #15
mclare
Junior Member
Verified Customer
 
Join Date: Aug 2004
Location: Lancaster, CA
Posts: 24
Send a message via Yahoo to mclare
Okay, I forgot and put it in the wrong place and now put it in the vb2templates and now I get this error:

Parse error: parse error, unexpected T_ENCAPSED_AND_WHITESPACE, expecting T_STRING or T_VARIABLE or T_NUM_STRING in /hsphere/local/home/mclare/artists-exchange.com/covers/templates/vb3enhanced/showphoto.tmpl on line 277

I did put in the opening and closing braces and now the code reads:


{
echo<<<PPPRINT
<tr>
<td class="{$Style['tddetails']}" align="left" valign="top">
Download Link
</td>
<td class="{$Style['tddetails']}" align="left" valign="top">
<a href="{$imgurl}">Download this file</a>
</td>
</tr>
PPPRINT;
}

if ( $Globals['showubb'] == "yes" && $imgurl != "" ) {
echo<<<PPPRINT
<tr>
<td class="{$Style['tddetails']}" colspan="2" align="left" valign="top">
<script language="javascript" type="text/javascript">
<!--
function copy_to_clipboard()
{
window.clipboardData.setData("Text", "{$showcode}");
};
//-->
</script>
<span class="{$Style['small']}"><b>{$Globals['pp_lang']['ubbcode']}:</b> <input type="text" name="ubb" value="$showcode" size="80" onclick="this.focus();this.select()"> &nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;
<script language="javascipt" type="text/javascript">
<!--
if((typeof clipboardData != 'undefined') && (clipboardData.setData) && (document.write)){
document.write('<input type="button" style="font-size:7pt;" value="{$Globals['pp_lang']['copyto']}" onclick="copy_to_clipboard()" />');
}
//-->
</script></span>
</td>
</tr>
PPPRINT;
}

Thanks
mclare is offline   Reply With Quote
Old November 30th, 2005, 11:10 PM   #16
mclare
Junior Member
Verified Customer
 
Join Date: Aug 2004
Location: Lancaster, CA
Posts: 24
Send a message via Yahoo to mclare
Okay, I got it working and there are only 2 minor problems:

1. The link is the medium image and not the fullsized image.

2. The link does not open the "save as..." dialog box but instead display's that image so the user has to do the right click thing.

Should be easy...

Is there somewhere that all of the variables listed and how the program is laid out?

THANKS AGAIN! ! !
mclare is offline   Reply With Quote
Old December 1st, 2005, 07:19 AM   #17
Chuck S
Photopost Developer
Verified Customer
 
Chuck S's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: Abingdon,MD
Posts: 75,194
$imgurl changes depending on the size of the photo. Otherwise you will probally need to define a new variable if all you want is the large url

In showphoto.php make this?

Code:
Content visible to verified customers only.
__________________
Photopost Developer and Support Engineer

Please do not PM me for support or sales questions. Thank you for your understanding.
Chuck S is offline   Reply With Quote
Old December 1st, 2005, 10:34 AM   #18
mclare
Junior Member
Verified Customer
 
Join Date: Aug 2004
Location: Lancaster, CA
Posts: 24
Send a message via Yahoo to mclare
Where would that go? I have tried several combination of things and still cannot get it to work. I would be willing to pay a fee to get this thing to work if anyone can get it to work.

I just need a link that a person can click on and it will pop up a dialog box and let you download the full sized image...

Thanks
mclare is offline   Reply With Quote
Old December 1st, 2005, 11:00 AM   #19
Chuck S
Photopost Developer
Verified Customer
 
Chuck S's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: Abingdon,MD
Posts: 75,194
Well I dont know about a download link to auto download probally need some java for that but the code I meantioned was to place in showphoto.php and then in showphoto.tmpl in the html you entered replace $imgurl with $downurl and thats gonna give you the large image every time
__________________
Photopost Developer and Support Engineer

Please do not PM me for support or sales questions. Thank you for your understanding.
Chuck S is offline   Reply With Quote
Old December 1st, 2005, 11:17 AM   #20
mclare
Junior Member
Verified Customer
 
Join Date: Aug 2004
Location: Lancaster, CA
Posts: 24
Send a message via Yahoo to mclare
I did that and it did not work...
mclare is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 12:48 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.