PhotoPost Photo Gallery Sales PhotoPost Sales Toll Free Phone Number
Mon-Fri 9am-4pm EST
  PhotoPost Photo Sharing Photo Gallery    Visualize community tm
| | | | | | | | |

Go Back   PhotoPost Community > General Forums > General Discussion

General Discussion General use discussion forum for PhotoPost products.

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old October 7th, 2005, 03:40 PM   #1
bigfoilin
Junior Member
Verified Customer
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 12
photopost stopped working

My Windows 2003 Server just lost power and when it came back up the photopost galleries stopped working. They have been working fine for 2 months prior to this power outage. All the html code works fine but I can't pull up the index.php file. I don't know how to troubleshoot this because I am not real familar with PHP. Can someone give me some ideas to look at. when I try to pull the gallery it just hangs and I get a 404 error file cannot be found.

Any ideas

btw the link to the gallery is www.texashydrofoil.com/photopost/index.php
bigfoilin is offline   Reply With Quote
Old October 8th, 2005, 09:12 AM   #2
Chuck S
Photopost Developer
Verified Customer
 
Chuck S's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: Abingdon,MD
Posts: 75,528
Your page loads fine
__________________
Photopost Developer and Support Engineer

Please do not PM me for support or sales questions. Thank you for your understanding.
Chuck S is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 05:39 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.