PhotoPost Photo Gallery Sales PhotoPost Sales Toll Free Phone Number
Mon-Fri 9am-4pm EST
  PhotoPost Photo Sharing Photo Gallery    Visualize community tm
| | | | | | | | |

Go Back   PhotoPost Community > PhotoPost Support > PhotoPost Pro Support Forums > Photopost Pro Import Scripts

Photopost Pro Import Scripts Looking to upgrade to PhotoPost? We'll post any importers we develop here.

Reply
 
Thread Tools Rating: Thread Rating: 2 votes, 5.00 average. Display Modes
Old May 14th, 2006, 05:24 PM   #21
Chuck S
Photopost Developer
Verified Customer
 
Chuck S's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: Abingdon,MD
Posts: 75,210
No ideas other than check your albinator data path. Remember we update the width height and filesize upon grabbing the file. You should be seeing errors that files can not be found or something.
__________________
Photopost Developer and Support Engineer

Please do not PM me for support or sales questions. Thank you for your understanding.
Chuck S is offline   Reply With Quote
Old May 15th, 2006, 04:01 AM   #22
EPICENTER
Junior Member
Verified Customer
 
Join Date: May 2006
Posts: 19
Its right!

The files are in the new directory and if there large files and I do a rescan of the converted files and create medium images ...the medium images work!

Can I do a rescan of the bigimage files?!
EPICENTER is offline   Reply With Quote
Old May 15th, 2006, 08:17 AM   #23
Chuck S
Photopost Developer
Verified Customer
 
Chuck S's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: Abingdon,MD
Posts: 75,210
If I remember right you have altered your importer to work with different images and even a different albinator type.

When we import the photos we write a query to the photos row. I would suggest you redownload the normal importer and work forward. Obviously there is an edit you have done to not allow the query to work. I show the query to be sound and there should be an error on screen if you have an issue. Next the imagesizes are UPDATED in the photos table when we import the file. This importer works fine with the normal coding on albinator basic. Albinator has not been sold for years and all I own is basic. I have tested an import and all works okay so look to the coding changes you made to grab different files.
__________________
Photopost Developer and Support Engineer

Please do not PM me for support or sales questions. Thank you for your understanding.
Chuck S is offline   Reply With Quote
Old May 19th, 2006, 04:25 AM   #24
EPICENTER
Junior Member
Verified Customer
 
Join Date: May 2006
Posts: 19
Thanks Chuck!

The import is done!
EPICENTER is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Frustrated albinator user checking in copland007 Before You Buy 21 September 12th, 2006 01:57 PM
Questions to switch from albinator to photopost jgraham Before You Buy 8 April 11th, 2005 07:15 PM
Migrate Albinator to Photopost swijaya0101 Before You Buy 3 August 7th, 2004 09:18 AM


All times are GMT -5. The time now is 01:02 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.