PhotoPost Photo Gallery Sales PhotoPost Sales Toll Free Phone Number
Mon-Fri 9am-4pm EST
  PhotoPost Photo Sharing Photo Gallery    Visualize community tm
| | | | | | | | |

Go Back   PhotoPost Community > General Forums > General Discussion

General Discussion General use discussion forum for PhotoPost products.

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old June 26th, 2004, 12:02 PM   #1
Tamo
Junior Member
Verified Customer
 
Join Date: May 2004
Posts: 7
Show Category Avatars?

How is the "Show Category Avatars? Do you want to display the Index Avatars?" option working? When I set it to yes, it only shows a blank cell next to the category. Is there a way to show a small thumbnail of the last uploaded picture of that category? I'm using PP 4.8c with VB3 integration.
Tamo is offline   Reply With Quote
Old June 26th, 2004, 03:54 PM   #2
Regs
Member
Verified Customer
 
Join Date: Oct 2002
Posts: 180
go to a picture in your category and you will see an option to make it a category thumbnail (within the edit, make sticky, etc links).

at least I think that's where it is off of the top of my head.

Cheers,

~Regs.
Regs is offline   Reply With Quote
Old June 26th, 2004, 05:20 PM   #3
Chuck S
Photopost Developer
Verified Customer
 
Chuck S's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: Abingdon,MD
Posts: 75,060
Yep Regs RIGHT ON.
__________________
Photopost Developer and Support Engineer

Please do not PM me for support or sales questions. Thank you for your understanding.
Chuck S is offline   Reply With Quote
Old June 27th, 2004, 01:03 PM   #4
iloco
Senior Member
Verified Customer
 
iloco's Avatar
 
Join Date: May 2003
Location: Va
Posts: 528
Thanks guys, I just found that option. Pretty neat.
iloco is offline   Reply With Quote
Old June 27th, 2004, 03:47 PM   #5
Tamo
Junior Member
Verified Customer
 
Join Date: May 2004
Posts: 7
I can't find the option. There are the edit, sticky,... links but no make it a category thumbnail link...
Tamo is offline   Reply With Quote
Old June 27th, 2004, 03:53 PM   #6
iloco
Senior Member
Verified Customer
 
iloco's Avatar
 
Join Date: May 2003
Location: Va
Posts: 528
Are you using the latest upgrade 4.8c.
I don't know when it was added as I just found it by reading this post.
iloco is offline   Reply With Quote
Old June 27th, 2004, 03:58 PM   #7
Tamo
Junior Member
Verified Customer
 
Join Date: May 2004
Posts: 7
Yes I'm using 4.8c. I downloaded it yesterday... (Updated from 4.7 to 4.8c)
Tamo is offline   Reply With Quote
Old June 27th, 2004, 04:17 PM   #8
Tamo
Junior Member
Verified Customer
 
Join Date: May 2004
Posts: 7
I found the problem. I'm using the german language file. The lines
$Globals['pp_lang']['removeindex'] = "Remove Index Thumb";
$Globals['pp_lang']['makeindex'] = "Make Index Thumb";
were missing in the languages/german/showphoto.php. I added them and now it works. Maybe someone should add these lines to the file you can download in the members area... Thanks for the support.
Tamo is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 03:23 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.