PhotoPost Photo Gallery Sales PhotoPost Sales Toll Free Phone Number
Mon-Fri 9am-4pm EST
  PhotoPost Photo Sharing Photo Gallery    Visualize community tm
| | | | | | | | |

Go Back   PhotoPost Community > General Forums > General Discussion

General Discussion General use discussion forum for PhotoPost products.

Reply
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Old May 27th, 2004, 05:12 PM   #1
Johnny Doomo
Senior Member
Verified Customer
 
Johnny Doomo's Avatar
 
Join Date: Mar 2003
Posts: 877
Unhappy Bug with Photoposts VB forums and/or members section...

I don't know if this has been brought up before, but when you have it set to receive email updates when somebody replies to your threads. When the threads are in the member section, well when you get your email it contains the hyperlink, but when you click the link it says you need to go to the members section. You click the member link and enter your login and password and it takes you to the frontpage. If you go back to your email and click the link now that you are logged in, it brings up the exact same message saying you aren't logged in.

So currently receive email updates doesn't work at all because you have to go back to the forum where you posted the thread (if you even remember) and click it that way, but currently there is no way to access the thread through the email update that you receive.

I don't know if this is a problem with your VB you are running here or some hack you did to create your member section, but it isn't working for me.
Johnny Doomo is offline   Reply With Quote
Old June 2nd, 2004, 09:40 AM   #2
Michael P
PhotoPost Developer
Verified Customer
 
Join Date: Jan 2002
Posts: 11,833
http://www.photopost.com/members/for...d.php?t=108146

Did you try the updated emails.php language file?
__________________
Please do not PM me for support or sales questions. Thank you for your understanding.
Michael P is offline   Reply With Quote
Old June 2nd, 2004, 11:54 AM   #3
Regs
Member
Verified Customer
 
Join Date: Oct 2002
Posts: 180
I believe he's talking about these forums here.

(and yes it is in the wrong forum but is there a forum for site feedback here?)

Cheers,

~Regs.
Regs is offline   Reply With Quote
Old June 3rd, 2004, 03:38 PM   #4
7thgencivic.com
Member
Verified Customer
 
Join Date: Jan 2003
Location: Gilbert, AZ
Posts: 394
yes, it is quite annoying. U click the link, it tells u u don't have access to the section u r requesting, then you click on the link for members section and it takes u there but not to the link then u have to search for the link.
7thgencivic.com is offline   Reply With Quote
Old June 24th, 2004, 06:51 PM   #5
djroketboy
Member
Verified Customer
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 45
Yeah, same here, even more fun, try and get into your UserCP, it kicks you to the front page almost immediatly as well....
djroketboy is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Must use Members Area to unlock all forums Michael P General Discussion 21 July 7th, 2006 04:27 AM
Members Forums - Why 3 Logins??? katipo General Discussion 11 May 16th, 2005 10:48 AM
Cant get into the members forums for RP and ppClassifieds wacnstac General Discussion 2 June 30th, 2004 09:52 PM


All times are GMT -5. The time now is 05:53 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.