PhotoPost Photo Gallery Sales PhotoPost Sales Toll Free Phone Number
Mon-Fri 9am-4pm EST
  PhotoPost Photo Sharing Photo Gallery    Visualize community tm
| | | | | | | | |

Go Back   PhotoPost Community > General Forums > General Discussion

General Discussion General use discussion forum for PhotoPost products.

Reply
 
Thread Tools Rating: Thread Rating: 10 votes, 3.80 average. Display Modes
Old May 15th, 2004, 08:46 AM   #1
cinq
Member
Verified Customer
 
Join Date: May 2003
Posts: 89
Misaligned table in Showphoto page

I cannot seem to get the main table aligned to the main table width i have set in the Admin Cp > Options.
I have set it to 780 pixels wide however the portion of the page which shows the image + prev/next thumbs + image info ( such as views, dimensions, description etc ) is displayed as being more than 780 pixels.

I have not changed the showphoto template, nor have I changed any code in showphoto.php

What gives ?
cinq is offline   Reply With Quote
Old May 15th, 2004, 10:46 AM   #2
Chuck S
Photopost Developer
Verified Customer
 
Chuck S's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: Abingdon,MD
Posts: 75,194
well what size photos do you allow? This will throw off even the best intentions of html

How can a page constrain to 760 pixel width when all the information sums more than the width.

This is going to very by install and you need to see what the deal is. What is your thumbnail size set to?

Remember if you have 5 thumbs on your prev/next bar and thumbs are set to 150 pixels how is the page going to stay within 780pixels?
__________________
Photopost Developer and Support Engineer

Please do not PM me for support or sales questions. Thank you for your understanding.
Chuck S is offline   Reply With Quote
Old May 15th, 2004, 11:09 AM   #3
cinq
Member
Verified Customer
 
Join Date: May 2003
Posts: 89
Main image size max 640 else thumbed to medium image.

I disabled the 5 thumbs ( max ) for the prev/next set, and the problem still exists.
cinq is offline   Reply With Quote
Old May 15th, 2004, 11:17 AM   #4
Chuck S
Photopost Developer
Verified Customer
 
Chuck S's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: Abingdon,MD
Posts: 75,194
url to install?
__________________
Photopost Developer and Support Engineer

Please do not PM me for support or sales questions. Thank you for your understanding.
Chuck S is offline   Reply With Quote
Old May 15th, 2004, 11:57 AM   #5
cinq
Member
Verified Customer
 
Join Date: May 2003
Posts: 89
Thanks for the reply, have messaged you my URL.
cinq is offline   Reply With Quote
Old November 6th, 2004, 12:18 AM   #6
Lee Wilde
Junior Member
Verified Customer
 
Join Date: May 2004
Posts: 20
I am having the same problem.

Main Table - 760
Main Image Size - 640 max
Thumbnails - 99 max (6 allowed)

http://www.ignitionnetworking.com.au/network/

Every other page is fine, its just showphoto.php

Any help in fixing this would be most appreciated.
Lee Wilde is offline   Reply With Quote
Old November 6th, 2004, 04:58 AM   #7
Chuck S
Photopost Developer
Verified Customer
 
Chuck S's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: Abingdon,MD
Posts: 75,194
quickcom.tmpl

line 71

<textarea name="message" cols="80" rows="5"></textarea>

change it to something like this

<textarea name="message" cols="50" rows="5"></textarea>
__________________
Photopost Developer and Support Engineer

Please do not PM me for support or sales questions. Thank you for your understanding.
Chuck S is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 06:54 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.