PhotoPost Photo Gallery Sales PhotoPost Sales Toll Free Phone Number
Mon-Fri 9am-4pm EST
  PhotoPost Photo Sharing Photo Gallery    Visualize community tm
| | | | | | | | |

Go Back   PhotoPost Community > General Forums > General Discussion

General Discussion General use discussion forum for PhotoPost products.

 
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old September 17th, 2004, 02:32 AM   #1
Razgo
Member
Verified Customer
 
Join Date: Jul 2002
Location: Australia-Brisbane
Posts: 125
Send a message via MSN to Razgo
members area

i have moved my photopost to a new server and forgot if i need to chmod some folders. however logging into the members area takes me to photopost classified and i don't have that one and no photpost? i do own review post as well. but that one is probably expired.

so can someone fix this so i can access my members area that actually has the software i purchased in it?

thanks.
Razgo is offline   Reply With Quote
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Members Area? Exitilus General Discussion 1 June 29th, 2005 03:59 AM
Renew for members area iloco General Discussion 2 May 7th, 2005 03:15 PM
Members Area Access shelbyforums General Discussion 3 December 15th, 2004 10:17 AM


All times are GMT -5. The time now is 03:18 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.