PhotoPost Photo Gallery Sales PhotoPost Sales Toll Free Phone Number
Mon-Fri 9am-4pm EST
  PhotoPost Photo Sharing Photo Gallery    Visualize community tm
| | | | | | | | |

Go Back   PhotoPost Community > General Forums > General Discussion

General Discussion General use discussion forum for PhotoPost products.

 
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old August 19th, 2004, 01:32 PM   #1
J.R. Rogers
Junior Member
Verified Customer
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 17
Pages not refreshing

Having a problem in PhotoPost with pages not refreshing. Whenever I approve images and then click the 'back to user Index' button, the new images do not appear. When I click refresh, they will appear. Also, sometimes when I have the red check mark indicating that photos need approval, I'll click on Admin, click on Approve / Bulk actions and the queue will be empty. I can even hit refresh in the browser several times and the images wont show up. But if I right click in the approval frame and select refresh, the images waiting for approval will show up. Then, once I approve them, sometimes they will reappear for approval. click refresh and they're gone. However, if I go back to the index and then click on admin and approve/bulk, the images show up again waiting for approval. Obviously, it's caching the pages but I don't understand why. Something up with my cookie settings? Where should I start?

JR
J.R. Rogers is offline   Reply With Quote
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 04:57 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.