PhotoPost Photo Gallery Sales PhotoPost Sales Toll Free Phone Number
Mon-Fri 9am-4pm EST
  PhotoPost Photo Sharing Photo Gallery    Visualize community tm
| | | | | | | | |

Go Back   PhotoPost Community > General Forums > General Discussion

General Discussion General use discussion forum for PhotoPost products.

 
 
Thread Tools Rate Thread Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old July 2nd, 2004, 09:40 PM   #1
sross
Member
Verified Customer
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 152
Exclamation What in god's name have I done? style is screwed up help!

ok this is bizarre. I have vb3.0.1 with integration and everything is fine. I then go to vbulletin.com and download a PDA friendly style for vb3. I upload the style as a new style, etc, add the style it does a few weird things to my overall default style so I then remove the "PDA" style. I then go to my gallery and it looks like this!! http://www.apug.org/gallery

What the heck happened? I changed nothing that I know of, just added a style and removed a style. Plz help! THANKS!
sross is offline   Reply With Quote
 


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 07:17 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.