PhotoPost Photo Gallery Sales PhotoPost Sales Toll Free Phone Number
Mon-Fri 9am-4pm EST
  PhotoPost Photo Sharing Photo Gallery    Visualize community tm
| | | | | | | | |

Go Back   PhotoPost Community > General Forums > General Discussion

General Discussion General use discussion forum for PhotoPost products.

Reply
 
Thread Tools Rating: Thread Rating: 3 votes, 1.00 average. Display Modes
Old February 4th, 2014, 02:50 PM   #1
tavenger5
Member
 
Join Date: May 2010
Posts: 102
Re: Fix 404 errors in vbGallery

Chuck, you moved my thread (http://www.photopost.com/forum/showthread.php?p=1314127) to a forum that I cannot reply to. So I'll put the reply here. You can login with test/test123 to view the code that is loaded for the editor.
tavenger5 is offline   Reply With Quote
Old February 4th, 2014, 10:05 PM   #2
Chuck S
Photopost Developer
Verified Customer
 
Chuck S's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: Abingdon,MD
Posts: 75,531
Yes I did because it is a support issue and support happens in the support forums. Technically you are not entitled to support since your support access has expired even though I said I would take a peek.
__________________
Photopost Developer and Support Engineer

Please do not PM me for support or sales questions. Thank you for your understanding.
Chuck S is offline   Reply With Quote
Old February 9th, 2014, 03:19 PM   #3
tavenger5
Member
 
Join Date: May 2010
Posts: 102
Quote:
Originally Posted by Chuck S View Post
Yes I did because it is a support issue and support happens in the support forums. Technically you are not entitled to support since your support access has expired even though I said I would take a peek.
Right, I understand. So, did you take a peak to see what I mean? Like I said, I'll gladly pay the renewal if this issue is fixed. Otherwise I'll spend the money elsewhere. I understand you're not putting out new releases anymore, but at the same time I would think you'd want to please a customer to entice them to use your other products in the future
tavenger5 is offline   Reply With Quote
Old February 9th, 2014, 03:59 PM   #4
Chuck S
Photopost Developer
Verified Customer
 
Chuck S's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: Abingdon,MD
Posts: 75,531
I do believe I emailed you asking you for the proper credentials to take a look and you never responded.
__________________
Photopost Developer and Support Engineer

Please do not PM me for support or sales questions. Thank you for your understanding.
Chuck S is offline   Reply With Quote
Old February 9th, 2014, 04:46 PM   #5
Chuck S
Photopost Developer
Verified Customer
 
Chuck S's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: Abingdon,MD
Posts: 75,531
The issue here is there is no reference to ckeditor anywhere in vbGallery which is what makes it hard to find out where the issue is.

Furthermore the advanced editor has full url links so its only on the quick reply

You can try taking this out of the fetch datastore plugin on init_startup and see if that helps

Code:
Content visible to verified customers only.
__________________
Photopost Developer and Support Engineer

Please do not PM me for support or sales questions. Thank you for your understanding.
Chuck S is offline   Reply With Quote
Old February 10th, 2014, 06:51 PM   #6
tavenger5
Member
 
Join Date: May 2010
Posts: 102
Quote:
Originally Posted by Chuck S View Post
I do believe I emailed you asking you for the proper credentials to take a look and you never responded.
I didn't receive anything. I just checked.
Quote:
Originally Posted by Chuck S View Post
The issue here is there is no reference to ckeditor anywhere in vbGallery which is what makes it hard to find out where the issue is.

Furthermore the advanced editor has full url links so its only on the quick reply

You can try taking this out of the fetch datastore plugin on init_startup and see if that helps

Code:
Content visible to verified customers only.
Tried that, but it didn't work.
tavenger5 is offline   Reply With Quote
Old February 10th, 2014, 08:05 PM   #7
Chuck S
Photopost Developer
Verified Customer
 
Chuck S's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: Abingdon,MD
Posts: 75,531
Yeah I definately emailed you from the post stating to send a login.

I have been testing on my end and no resolution to that yet other than I know it is the

{vb:raw ckeditor}

variable which prints those relative links.

until I find a more permanent resolution you could also try placing copies of those ckeditor files in your gallery clientscript directory.
__________________
Photopost Developer and Support Engineer

Please do not PM me for support or sales questions. Thank you for your understanding.
Chuck S is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 06:43 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.