PDA

View Full Version : Photopost photo page returns a 500 error


benstafford
July 20th, 2012, 12:17 PM
Hi,

This page http://forum.sitename.com/gallery/showphoto.php?photo=2711
returns a 500 error/blank page. This is error
[Fri Jul 20 13:10:12 2012] [error] [client 96.57.2**.1**] PHP Fatal error: Call to undefined function construct_editor_styles_js() in /apps/apache/forum/nsite/gallery/header-inc.php on line 164, referer: http://forum.sitename.com/gallery/

Any idea why this is happening? Appreciate your help.

Thanks

Chuck S
July 20th, 2012, 04:40 PM
It would help to see real links as we get no errors here or any other sites i view

Have u tried downloading the latest code and uploading everything except the config files

benstafford
July 23rd, 2012, 09:55 AM
http://forum.notebookreview.com/gallery/showphoto.php?photo=2711

Thanks

Chuck S
July 23rd, 2012, 04:26 PM
I am not able to click that link for some reason

What version of vb you using is it old. If so it will take me awhie to install an old copy

benstafford
July 24th, 2012, 09:41 AM
We are running VB 4.2 This links gives a 500 error. http://forum.notebookreview.com/gallery/showphoto.php?photo=2711

Chuck S
July 24th, 2012, 11:16 AM
I do not see your gallery at all so I doubt your issue is what you think. I tried to go to your gallery and what I see is a gallery that has not been installed.

http://forum.notebookreview.com/gallery/

I am running vb 4.2 here

A community photo gallery - ReefTalk Gallery (http://www.reeftalk.com/gallery)

Please read the install instructions under the documentations folder and complete your install by installing the vb plugins and see where you are.

You can try making line 158 of your header-inc.php this and seeing if it helps


if ( !isset($_POST['WYSIWYG_HTML']) && VB40 == "off" )