PDA

View Full Version : Affiliates and Toplist


Zeldamo
March 8th, 2012, 03:41 PM
Hi,

Photopost question

Let's say a section of cars, will I be able to place a banner promoting a dealship?

Than I create another section of houses. Will I be able to place banners of people selling houses?

Also, will I be able to create a toplist using a 3rd part program. Toplist of people who is promoting my website?

Chuck S
March 8th, 2012, 04:55 PM
You can code anything you wish into the software but if your asking if our product has a banner ad management or toplist software included within it as one of the features the answer is no.

Chuck S
September 18th, 2012, 02:58 PM
Our latest versions of our PhotoPost Pro,ReviewPost and Classifieds software includes a plugin system where you can add in your own code to include within the pages. There are tutorials located on our site header so you can add in any banner ads or any other type of features you can think up to code.

Chuck S
September 19th, 2012, 08:21 PM
http://www.photopost.com/forum/photopost-pro-plugins/148683-sample-google-adsense-block.html

There is a sample google adsense sidebar block to show you how the new plugin system can achieve what you want.

Your can also if you want to place a google adsense large banner say below the header and above our menubar the plugin would look like this.


$pphook['header_bottom'] .= "<div align='center'>
<script type='text/javascript'>
google_ad_client = 'ca-pub-9448844087448014';
google_ad_slot = '2138962976';
google_ad_width = 120;
google_ad_height = 240;
</script>
<script type='text/javascript'
src='http://pagead2.googlesyndication.com/pagead/show_ads.js'>
</script>
</div>";