PDA

View Full Version : Need Help! Getting search errors.


pgowder
May 3rd, 2010, 11:09 AM
Just updated the my.ini file on my server via this thread:
vBulletin Community Forum (http://www.vbulletin.com/forum/showthread.php?348356-Need-Help-With-My.ini)

Now getting tons of errors on photopost with searching. And searching returns no results.

Main Index - PowWows.com - Your portal to Native American Tribal Culture (http://www.powwows.com/galleries)

Errors:
An error was encountered during execution of the query:

INSERT INTO searchids (searchid,userid,searchtype,searchterms,searchdate,cats,name,preview,idlist,numresults,ipaddress,searchtime,date)
VALUES ( NULL, 0, 'p', 'Lamar', '', '', '', 1, '25977', 1, '', '0.364382', 1272902229)

The query returned with an errorcode of:

Incorrect information in file: '.\photopost\searchids.frm'

If you need assistence or feel this is a 'bug'; please report it to our support forums at: Photopost Pro Bug Reports - PhotoPost Community (http://www.photopost.com/members/forum/f66/index.html)

To turn off these emails, set $debug=0 in your config-inc.php file.

Chuck S
May 3rd, 2010, 02:42 PM
This tells me your mysql table is corrupt and you should preform a repair on the table.

If you use phpmyadmin you can issue a command like this in the sql box

REPAIR TABLE searchids;

pgowder
May 5th, 2010, 09:11 AM
This tells me your mysql table is corrupt and you should preform a repair on the table.

If you use phpmyadmin you can issue a command like this in the sql box

REPAIR TABLE searchids;

It was a problem in my.ini file. Got it fixed now.

I turned off innodb tables.

Does PP have to have innodb for the searchids? Or can it be MyISM?

Chuck S
May 5th, 2010, 09:18 AM
myism should be okay