PDA

View Full Version : Just moved to a new server and getting a strange error


Brian P
August 9th, 2009, 01:01 PM
Hello,

I have just moved my site to a new server and the following error just surfaced:

Error 404 - Page Not Found
Requested URL: /gallery/clientscript/vbulletin_md5.js?v=383
Referring URL: the gang mv hertford 67 - My Photo Gallery (http://www.merchant-navy.net/gallery/showphoto.php?photo=4263&sortby=f&sorttime=9999&way=asc)

In the error log, the message is :

[Sun Aug 09 16:21:59 2009] [error] [client 86.143.49.23] File does not exist: /mysite/httpdocs/gallery/clientscript, referer: BIBBY Autumn 1983 p4 - My Photo Gallery (http://www.merchant-navy.net/gallery/showphoto.php?photo=7069)

I have seen the /gallery/clientscript/vbulletin_md5 message but it doesn't seem to apply to my site configuration.

I would really appreciate any advice on where to look for the source of this problem.

TIA

brian

Chuck S
August 9th, 2009, 03:12 PM
What is the vbulletin url in your vb admin options?

You can try editing the navbar template and find that link and make it a full url so the file is found not a relative url

Brian P
August 10th, 2009, 03:47 AM
Thanks Chuck.

the vbulletin URL is: The British Merchant Navy - Old Friends Plus - Powered by vBulletin (http://www.merchant-navy.net/forum)

and the homepage URL is: The British Merchant Navy - Old Friends Plus - Powered by vBulletin (http://www.merchant-navy.net)

I thought I did full paths in the Navbar template but I will recheck it.

thanks again, brian

Chuck S
August 10th, 2009, 07:28 AM
Not a problem if I view the source it is a relative link.