PDA

View Full Version : Sandbox Sie


skidpics
July 12th, 2009, 03:55 AM
I am wanting to set up a sandbox site to use for editing and making templates and modifications.

Do I have to buy another license, or can I run this on the same domain or subdomain of the primary domain I am using to run PP?

It won't be a live site, rather, one I use to make templates and apply mods before I make them live on my site...

Chuck S
July 12th, 2009, 10:36 AM
It can not be a live site in any manner if you want to remain in agreement with the licensing. If you setup a copy that is not web accessible meaning you lock it down so only you can see it and not the public that is permissible.

skidpics
July 12th, 2009, 10:36 AM
Thanks for the info. I will look into this. Basically, it could be a closed site then, right? since Admin can see it only then

Chuck S
July 12th, 2009, 10:38 AM
It can not be seen so you would need to lock it with htaccess file and authenticate to get to it. ;)