PDA

View Full Version : is remote upload possible still on photopost


AbaDe
March 28th, 2009, 07:51 PM
as the title speaks itself , i am talking about remote upload

i want to buy photopost for my forum
i have a valid vb liscence and my forum is about 2 yrs old and is very much big

i want to also add image uploading for my users to
but as i have seen photopost still does not have remote upload option available still

many of the users does do remote upload from various image hosting sites
if any mod or something is there for photopost so that my members can remote upload

do please tell me
Info : - if by remote upload it will use my bandwidth ( let it be so ) i have dedicated server of abt 5 tb of bandwidth as my forum is huge
i can easily increase one more for remote upload

But :- is still remote upload possible for photopost ???

Chuck S
March 28th, 2009, 10:05 PM
For an image to appear in Photopost it has to be uploaded to photopost.

AbaDe
May 10th, 2009, 12:53 PM
No no , it will be uploaded

But i am talking about uploading images
using remote upload method meaning uploading an image using an url is possible in photopost ? or not

madison60
May 10th, 2009, 05:17 PM
had same quesiton

Chuck S
May 10th, 2009, 08:35 PM
There is a download by url method on the normal uploader not flash uploader sure. it will parse an html page and grab all images it can find out of img src tags.