PDA

View Full Version : Enable Album Intro html?


skidpics
March 18th, 2008, 12:32 AM
Can the Enable Album Intro text for user albums be tweaked in such a way as to show html as the basic categories can do? I would like to use precise category advertising into this field, but all I show is the coding, not the images..

Chuck S
March 18th, 2008, 10:30 AM
You can try adding this in bold in useralbums.php in bold and save.


$intro = ( $intro == "yes" ? "yes" : "no" );
$introcopy = htmlentities( $introcopy );

ppmysql_query("UPDATE {$Globals['pp_db_prefix']}categories SET catname='$albumname', description='$albumdesc',
private='$isprivate', children='$category', sortorder=$sortorder, catorder=$catorder, canzip='$canzip',
theme='$theme', frames='$frames', subalbum=$parent, parent=$albuserid, thumbtype=$thumbtype,
intro='$intro', introcopy='$introcopy', introtitle='$introtitle' WHERE id=$albumid", $link);

skidpics
March 18th, 2008, 01:13 PM
That didn't do it..

Chuck S
March 18th, 2008, 01:21 PM
well not sure what would how about placing a link as thats the only thing we do in adm-cats.php

The album intro is pulled the same way we pull a cat intro in showgallery so the issue cant be there that I know of.

skidpics
March 18th, 2008, 01:40 PM
it changes the coding when I place it in there.

This: <SCRIPT type="text/javascript" LANGUAGE="javascript" src="http://www.qksz.net/1e-ewkl"> </SCRIPT>

Turns into this:

&amp;lt;SCRIPT type=&amp;quot;text/javascript&amp;quot; LANGUAGE=&amp;quot;javascript&amp;quot; src=&amp;quot;http://www.qksz.net/1e-ewkl&amp;quot;&amp;gt; &amp;lt;/SCRIPT&amp;gt;

and just displays the code.

here is a link to the gallery I am testing it on. http://skidpics.com/showgallery.php?cat=713

Chuck S
March 18th, 2008, 02:08 PM
what happens if you use that code on a category?

Chuck S
March 18th, 2008, 02:11 PM
http://www.reeftalk.com/gallery/showgallery.php?cat=3083

testing and testing

I am not sure Michael allows script tags at any rate as thats a security risk and we do not allow script html tags

skidpics
March 18th, 2008, 02:38 PM
what happens if you use that code on a category?

Works fine..

here is my entertainment category...

http://skidpics.com/showgallery.php/cat/501

Chuck S
March 18th, 2008, 04:56 PM
disregard any previous changes use a clean file and in useralbums.php make sure the typecast lines are this and the new line is added below


typecast($_REQUEST, array('ppaction' => STRING,'albumid' => INT));
typecast($_POST, array('admin' => INT, 'category' => INT, 'do' => STRING, 'isprivate' => STRING, 'canzip' => STRING,
'albumdesc' => STRING, 'albumname' => STRING, 'theme' => STRING, 'parent' => INT,
'sortorder' => INT, 'catorder' => INT, 'frames' => STRING, 'oldstat' => STRING,
'albumowner' => STRING, 'thumbtype' => INT, 'intro' => STRING, 'introtitle' => STRING) );

$introcopy = $_POST['introcopy'];

skidpics
March 18th, 2008, 08:53 PM
So this?

typecast($_REQUEST, array('ppaction' => STRING,'albumid' => INT));
typecast($_POST, array('admin' => INT, 'category' => INT, 'do' => STRING, 'isprivate' => STRING, 'canzip' => STRING,
'albumdesc' => STRING, 'albumname' => STRING, 'theme' => STRING, 'parent' => INT,
'sortorder' => INT, 'catorder' => INT, 'frames' => STRING, 'oldstat' => STRING,
'albumowner' => STRING, 'thumbtype' => INT, 'intro' => STRING, 'introtitle' => STRING,
$introcopy = $_POST['introcopy'];
$introcopy = htmlentities( $introcopy );

Chuck S
March 19th, 2008, 10:08 AM
No just exactly as I posted above you seem to be adding another line

skidpics
March 19th, 2008, 09:51 PM
Okay, I replaced this:

typecast($_REQUEST, array('ppaction' => STRING,'albumid' => INT));
typecast($_POST, array('admin' => INT, 'category' => INT, 'do' => STRING, 'isprivate' => STRING, 'canzip' => STRING,
'albumdesc' => STRING, 'albumname' => STRING, 'theme' => STRING, 'parent' => INT,
'sortorder' => INT, 'catorder' => INT, 'frames' => STRING, 'oldstat' => STRING,
'albumowner' => STRING, 'thumbtype' => INT, 'intro' => STRING, 'introtitle' => STRING,
'introcopy' => STRING) );


with this as stated above:

typecast($_REQUEST, array('ppaction' => STRING,'albumid' => INT));
typecast($_POST, array('admin' => INT, 'category' => INT, 'do' => STRING, 'isprivate' => STRING, 'canzip' => STRING,
'albumdesc' => STRING, 'albumname' => STRING, 'theme' => STRING, 'parent' => INT,
'sortorder' => INT, 'catorder' => INT, 'frames' => STRING, 'oldstat' => STRING,
'albumowner' => STRING, 'thumbtype' => INT, 'intro' => STRING, 'introtitle' => STRING) );

$introcopy = $_POST['introcopy'];

NO difference in the way it handles to intro...

Chuck S
March 20th, 2008, 08:34 AM
If you have indeed applied what I suggestioned clear your attempt in the album and reapply the script tag as it clearly works

http://www.reeftalk.com/gallery/showgallery.php?cat=3016