PDA

View Full Version : install issue


testing123
March 6th, 2008, 02:38 PM
I'm having install issues @ www.ratemyartist.com/install.php

saying it cant find ImageMagic? They said its under /usr/bin but that still doesnt work.

Chuck S
March 6th, 2008, 02:50 PM
from what I see you did not input the correct path of

/usr/bin/mogrify

testing123
March 6th, 2008, 02:56 PM
Awesome, now I'm getting these errors again :[

Step 3: MySQL error reported: [INSERT INTO pp_categories (id,catname,description,catorder,thumbs,parent,children) VALUES (1,'Main','',2,'no',0,'2')]
Result: Duplicate entry '1' for key 1
Database: rmadb1

Step 3: MySQL error reported: [INSERT INTO pp_categories (id,catname,description,catorder,thumbs,parent,children) VALUES (2,'A Category','Photos of a particular subject',1,'yes',1,'')]
Result: Duplicate entry '2' for key 1
Database: rmadb1

Step 3: MySQL error reported: [INSERT INTO pp_categories (id,catname,description,catorder,thumbs,parent,children) VALUES (500,'Member Galleries','Individual user galleries - any photo category',1,'yes',0,'')]
Result: Duplicate entry '500' for key 1
Database: rmadb1

Step 3: MySQL error reported: [INSERT INTO pp_settings VALUES (1,'Title for your PhotoPost Application','galleryname','','My Photo Gallery',1,1)]
Result: Duplicate entry '1' for key 1
Database: rmadb1

Chuck S
March 6th, 2008, 04:46 PM
duplicate errors are not that big of a deal just means they already exist.

testing123
March 16th, 2008, 07:11 PM
Hi Chuck, I'm getting this error msg.

Warning: chdir(): No such file or directory (errno 2) in /home/content/j/s/m/jsmith1/html/rma/header-inc.php on line 64

Warning: main(./global.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/content/j/s/m/jsmith1/html/rma/header-inc.php on line 65

Warning: main(./global.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/content/j/s/m/jsmith1/html/rma/header-inc.php on line 65

Fatal error: main(): Failed opening required './global.php' (include_path='.:/usr/local/lib/php') in /home/content/j/s/m/jsmith1/html/rma/header-inc.php on line 65

I'm trying to integrate VBulletin with Photopost,

www.ratemyartist.com/forums/

Chuck S
March 16th, 2008, 07:42 PM
Looks to me like on install you input the wrong server path to the forum

If you ftp to your server go to your photopost directory and edit the config-int.php file and on the $vbpath line input the proper server path to vbulletin you should be fine.

Chuck

testing123
March 16th, 2008, 10:05 PM
I fixed the errors for the path, but now it still has the fatal error.


Fatal error: Call to undefined function: gettemplate() in /home/content/j/s/m/jsmith1/html/rma/header-inc.php on line 50

testing123
March 16th, 2008, 10:09 PM
nevermind, I had to edit header-inc for VB3, what I have.

testing123
March 16th, 2008, 11:12 PM
the problem im having is the title bar links to the /forums/ directory.

http://ratemyartist.com/

is that right? and also, has an error saying I dont have permission to upload photo's, even when im logged in under admin.

testing123
March 17th, 2008, 12:11 AM
when you sign in, it takes you to the Vbforums, and it doesnt look like theres anything to do with photopost, upload pictures, or anything like that.

you can use the test account

testing123

pw: asdfasdf

Chuck S
March 17th, 2008, 07:41 AM
I dont see any errors and it looks like you installed fine things link right everywhere.

You can set permissions as admin in edit usergroups etc and you will be able to upload etc.

testing123
March 17th, 2008, 01:53 PM
permissions for the VB admin or PP admin panel? When the user logs in (the one I gave you) there is no (upload photo) link anywhere on any of the pages as well.

Chuck S
March 17th, 2008, 03:27 PM
Correct no users are going to have permissions till the admin logins in and sets permissions in the photopost admin panel under edit usergroups and assigned permissions.

testing123
March 17th, 2008, 10:33 PM
Everything works right, however the root directory links on the top link to the /forums/

I just wanted the VB look, and a forum link.

Chuck S
March 18th, 2008, 09:19 AM
Your integrated with vbulletin and from what I see your working correct. The links in your header have to link back to the forums directory as thats where those scripts are located as they are forum scripts.