PDA

View Full Version : Admin Problem


jpbryan
February 12th, 2008, 07:15 PM
I have integrated with vBulletin, and I login to VB as admin, then go to Photo Gallery (PhotoPost) and I show up as a regular user without admin permissions!

I then login to PhotoPost as admin, but the admincp menu item is not there. This is new. It has been working, but now without any changes, well, it decided to take a break.

Please note; Since you helped me straighten out another menu item problem about a month ago, I am not sure I have tried to get to the admincp since then.

Any help would be greatly appreciated.:confused:

Chuck S
February 12th, 2008, 07:23 PM
url test login?

Do you have anything upload link etc

jpbryan
February 12th, 2008, 07:29 PM
I can't get to the option to upload.. (I think that's what you ask..Right?)

Chuck S
February 12th, 2008, 07:32 PM
send a url admin login and web server control panel login so I can see your database to me via pm

jpbryan
February 12th, 2008, 07:35 PM
:confused:I did a URL login (I think), but I was not asked to login, I just came in as an admin with the admincp menu item there. How did that happen? Is there a problem? I can not get to admin through VB, but got there as a direct login!!!!???

Thank You for you help..:confused:

jpbryan
February 12th, 2008, 07:36 PM
Do you still need the admin login and server cp?

jpbryan
February 12th, 2008, 07:40 PM
I clicked on the admin item, and it took me back to the VB admincp. Now I can not get back to the PhotoPost admincp in any manner!!

Look for PM