PDA

View Full Version : Problem with photo appearing and


Drunes
January 11th, 2008, 12:24 AM
the collapse Icon is missing. http://www.gspdog.net/photo/ if you select the photo I have uploaded you can see the thumb nail fine you can even see the photo fine but if you look at the larger version the link is inccorect. You will also notice that the collapse icon in one table is fine but the other does not appear int he comments box.

The larger photo link shows http://www.gspdog.net/photodata/500/BOSBlade.jpg there is a slash missing beween photo/data but all the paths in the config are correct any ideas folks.

Regards,
J Brown

Chuck S
January 11th, 2008, 06:31 AM
http://www.gspdog.net/photo/

I see the collapse icon there.

As far as your missing slash in Admin => Storage Options click revert and save twice to load the correct paths under Global Options in Admin.

Drunes
January 11th, 2008, 07:40 AM
Thanks Chuck that fixed it.... If you look select the photo and look in the table that allows a user to add comments the upper left corner of that box has a collapse icon that is the one that does not appear for me the one above that in the photo details does appear.

Regards,
J Brown

Chuck S
January 11th, 2008, 10:00 AM
I cant see the comments box because I am not logged in so I am going to take a stab here and say edit in admin under edit templates the quickcom template and add this line in bold after the opening php tag.


<?php

$stylepath = ( $stylevar[imgdir_button][0] == "/" || $stylevar[imgdir_button][0] == "h" ? "" : "{$Globals['vbulletin']}/" );

Drunes
January 11th, 2008, 10:46 PM
That fixed it thanks.

Chuck S
January 12th, 2008, 12:22 PM
No problem glad to assist have a great weekend.