PDA

View Full Version : Before i buy PhotoPost Classifieds?


al-taif.net
October 29th, 2007, 02:32 AM
Hello,

i would like to buy PhotoPost Classifieds
but i`m not sure if that will works with my forum or not
i want to integrate it with VB forum so login & style will work with that

My forum info is:
http://www.al-taif.net/forum.html
3.6.8
UTF-8 Encoding
arabic language
MySQL connection collation of the form is utf8_general_ci

- is that possible to let that working with my forum?
- how much to install that if possible?
- is the control panel integrated with vb admincp?
- is there any demo of the control panel of PhotoPost Classifieds?
- is the PhotoPost Classifieds supported in any case?
- is it easy to uninstall the PhotoPost Classifieds in furture?


Thanks

Subah
October 29th, 2007, 07:45 AM
I recommended vbgallery for you it is have arabic language and the control panel integrated with the vbulletin control panel and it is so easy to uninstall it any time.

al-taif.net
October 29th, 2007, 08:18 AM
Hi subah

i`m talking about PhotoPost Classifieds
not PhotoPost Pro nor PhotoPost vBGallery

Thanks

Chuck S
October 29th, 2007, 10:39 AM
Well Photopost Classifieds integrates with vbulletin login and style. There are examples here. Classifieds only comes packed with English so you would need to translate the language file into arabic.

- how much to install that if possible?

$59.00 from our online store for install service.

- is the control panel integrated with vb admincp?

No our applications have their own control panel.

- is there any demo of the control panel of PhotoPost Classifieds?

I will have to pass that along and shall post back.

- is the PhotoPost Classifieds supported in any case?

It is supported just like any of our software support comes standard with the license.

- is it easy to uninstall the PhotoPost Classifieds in furture?

yes you can delete your classifieds off your server and delete your database and or database tables and it is gone.

aarathi
November 7th, 2007, 12:17 AM
First buy and then try it in your system.