PDA

View Full Version : Need help With error mssg.


cartooner
September 3rd, 2007, 11:08 AM
Several days ago my servers hard drive lost all its system files. So the server company replaced the hard drive. I had to migrate all the data from the old hard drive to the new installed one.

But now I get this message in Photopost Gallery.

Notice: Undefined variable: argv in /var/www/vhosts/edtoonsboard.com/httpdocs/gallery/index.php on line 15

I'm running version 5.5 would upgrading to Photopost 5.6.2 correct this??

I did migrate the Imagicmagik too. Also all the icons don't show even VBulletins icons.

My server is a newer server also, upgraded late last year so it's not even been running a year..the new server.

Chuck S
September 3rd, 2007, 03:13 PM
did we not already respond to this issue? I remember answering this

cartooner
September 3rd, 2007, 03:32 PM
did we not already respond to this issue? I remember answering this


I did email back a reply to your answer...and hadn't recieved a reply back.

That's why I posted here. I have been waiting for a response via email.

cartooner
September 3rd, 2007, 03:44 PM
I found an answer in this thread..

http://www.photopost.com/forum/showthread.php?t=130658&highlight=Undefined+variable+index.php

and I'll probably do an upgrade. That's what you suggested in this thread too.

Chuck S
September 3rd, 2007, 05:36 PM
yep no problem buddy

cartooner
September 4th, 2007, 09:49 AM
yep no problem buddy

...an upgrade of the software should work right??

Not the server...??

Chuck S
September 4th, 2007, 10:23 AM
yes our software