PDA

View Full Version : Need Help!!


sled
July 25th, 2007, 06:44 PM
I cant access the photopost section for some reason even though i have a license!

I have a problem i decided to move server and reinstall photopost

did everything i was supposed to set it up all right triple checked everything

but for some reason when i go to the admin page after install

all url refrences are domain.com

even though i made sure i updated that url in the setup to the correct url!

PLEASE help this is very annoying and i cant use my photopost!

Chuck S
July 25th, 2007, 07:34 PM
http://www.photopost.com/forum/announcement.php?f=64

http://www.photopost.com/forum/showthread.php?t=130048

I think both posts should answer all your questions

sled
July 25th, 2007, 08:31 PM
Did the first one thanks hope to see the email/license updated shortly

re the domain.com showing up in my script and pages and not working

i have no idea.. the page u sent me to was about a transfer.. i infact just did a fresh install and am getting that problem..

I really and truly appreciate your help this is driving me crazy

ps would like to pm u the domain to show u the outpuit of the script.. but i can't please let me know how i can do so thanks brother!

Chuck S
July 25th, 2007, 09:33 PM
How about you add links etc here to show your issue

sled
July 25th, 2007, 10:18 PM
didnt really want the backlinks seeking public help trying to keep some level of professionalism and people do find that stuff

Chuck S
July 26th, 2007, 10:33 AM
Well this is a support site so please open a support ticket in the appropriate forum and provide all details to help show your issue and explain things

You must provide links etc since this is a support site