PDA

View Full Version : Spanish and English


geoff777
July 21st, 2007, 06:48 AM
Hi

Some of my users are Spanish some English.

I've searched the forum and I see that the option to switch languages is in Admin CP and not user selectable as in VB.

Do I need two instances of PP running to offer both languages at the same time - is this possible?

Do I need two licences to achieve this?:confused:

thanks Geoff

Chuck S
July 21st, 2007, 11:05 AM
If you wanted to do this with two copies yes you need two copies

The only other way would be for you to modify or hack your code to get the users language selection and load that in photopost but the problem there is what if photopost does not support the language the user wants and has in vb.

this is why we do not support multi language selections with vb

geoff777
July 21st, 2007, 12:51 PM
Hi Chuck

Thanks for the quick reply.

I'm not sure I understand this.

I want to have one db with common photos just two languages.

Is this possible.
Is the hack obvious and easy my php shills are average at best ;)

Thanks
Geoff