PDA

View Full Version : Problems After Hacking


rcwild
November 22nd, 2006, 08:42 AM
Our website was hacked a few weeks ago. The server techs got everything back up and running except our gallery. I uploaded the most current version of PhotoPost and have tried (with limited technical skills) to get it running again. I did manage to get the main page to display ...

http://www.canyoneering.net/gallery

... but when I click on a thumbnail I get this error message:

Warning: mysql_fetch_row(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/canyon/public_html/gallery/showphoto.php on line 83

Once I get it working right, I also need to re-skin it and get thumbnails to show up in our forums like they used to. One step at a time. For now, I'll be thrilled just to get it working again.

Chuck S
November 22nd, 2006, 09:53 AM
http://www.canyoneering.net/gallery/showphoto.php/photo/657/limit/recent

You forgot to run an upgrade script for the version you had to the latest.

delete the upgrade script off your server

rcwild
November 22nd, 2006, 10:01 AM
Was it really that simple?

Doh!

I've worked on it for hours and hours. Me so stupid.

rcwild
November 22nd, 2006, 10:19 AM
Step 2; integrating with vBulleting.

Installation instructions say to open "header-inc.php" and follow the instructions there. There are no instructions there.

Chuck S
November 22nd, 2006, 10:27 AM
In Admin => Edit Integration is where you edit and turn on vb3 integration

rcwild
November 22nd, 2006, 10:42 AM
That did it.

Thank you very much for your help. You've saved me hours of searching and experimenting on my own.

I went through all of this when we set it up the first time. It worked flawlessly until our site was hacked. Great product.

Chuck S
November 22nd, 2006, 10:47 AM
yeah always a good thing to keep up with updates

rcwild
November 22nd, 2006, 12:07 PM
One last thing ...

Gallery is back up and running. Thank you.

Gallery is again integrated with our vBulletin forums. Thank you.

I found the thread on this forum that describes how to show featured photos in the forums. I also found where to change the border for those thumbnails. The feature now appears in our forums (http://www.canyoneering.net/forums). It's showing random images. Thumbnails link to the gallery.

Only problem ... the images showing up in our forums are just black space with the border around it.

Chuck S
November 22nd, 2006, 01:05 PM
in admin => edit integration place a trailing slash on your data url

rcwild
November 22nd, 2006, 01:23 PM
TA DAH! That did it.

You're awesome, Chuck.