PDA

View Full Version : No input file specified during FRONT END login


djcaseanova
October 10th, 2006, 03:59 PM
Okay, a strange problem just started to occur, at least that I know of. PP has been installed with VB for over a year or so now, but now when a user tries to login to PP directly, it gives them a "No input file specified." error.

However, if they log in to the forum and then click the link for Photopost, they are granted access without any errors.

I am not using spider URLs or anything like that, but I think i know what the problem is.

I am using a custom template for my VB Forum, and when I go to try and log in to the front end of the photo page, it goes to /photo/login and doesn't seem to work. Shouldn't it be directing to /forum/login instead?

Thanks!

Chuck S
October 10th, 2006, 04:23 PM
What is your forum url set to in Photopost admin under forum settings?

Our answer depends on info we get here so url to your site test login photopost version all these would help.

djcaseanova
October 10th, 2006, 05:21 PM
forum settings:
http://www.outwardjourney.net/forum

VBulletin 3.6.0 (have yet to upgrade to 3.6.2, but will do soon)

Photopost 5.21

Forum: http://www.outwardjourney.net/forum

PhotoPost: http://www.outwardjourney.net/photo

Forum/PP login is as follows...

username: pptest
password: password

Chuck S
October 10th, 2006, 06:36 PM
Your locking photopost down with that vb screen so you need to edit the relative file url link in the standard_error templates in vb styles admin

djcaseanova
October 10th, 2006, 10:55 PM
thanks, i had been looking in there but am unable to find out what exactly it is i need to do.

I purchased the site from someone a while back and I had them tinker with the forum stuff for me, so I don't know really what the heck to change. LOL

Chuck S
October 11th, 2006, 09:15 AM
The is something you edit from the vbulletin admin screen styles admin and select edit templates and you edit the relative url links in the standard_error templates