PDA

View Full Version : upload errors


flowrider
July 7th, 2006, 02:15 AM
Okay a little background.
Just a small gallery that is integrated with vb3.5.3 I'm using Photopost 5.31
For the longest time I was getting an error when uploading pics but everything came up and despite the errors, worked okay. Well today all the thumbnails disappeared but the photo were still on the server. I've since downloaded them and deleted those data files.

I've tried remaking the catagories and reupload the images but I get the following error. I am not in php safe mode and the chmod is 777 for the correct areas (actually the whole photopost directory while trying to trouble shoot). Any help would be appreciated.
Thanks
steve

Chuck S
July 7th, 2006, 05:32 AM
Try disabling your watermark and see if things upload. Your error is one of having exception to the watermark. what is the url to the site?

flowrider
July 7th, 2006, 11:19 AM
Hi Chuck,
I've disabled all watermarking as far as I can tell.
the url is www.dinkybike.com

A username you can use is: crash
Pass: test

Thanks

Chuck S
July 7th, 2006, 02:54 PM
Your site does not load for me

flowrider
July 7th, 2006, 03:18 PM
Grrrrr... crappy hosting....

Sorry about wasting your time. I'm thinking I might reload it under a different directory and troubleshoot it that way.

flowrider
July 7th, 2006, 04:44 PM
crazy it's back up again.
http://www.dinkybike.com/photopost/index.php

Chuck S
July 7th, 2006, 05:26 PM
Looks to me like your watermark is not correct. According to the error I see you have watermarking enabled.

flowrider
July 7th, 2006, 07:35 PM
I thought there are 2 places to do watermarks
http://i55.photobucket.com/albums/g134/flowrider_2006/settings2.jpg
http://i55.photobucket.com/albums/g134/flowrider_2006/settings1.jpg

Am I missing one somewhere??

Chuck S
July 7th, 2006, 09:19 PM
try checking your data directories at every level and making sure they are 777

flowrider
July 7th, 2006, 09:40 PM
They are all at 777. I've done another test installation of 5.31 and installed it under a different directory. This uploads properly and has no errors! Now is there an easy way to move the files over from the other database? I guess I could just do it the slow way. Mind you it's there aren't many photos on there now since I lost a bunch.
Thanks Chuck.

Chuck S
July 8th, 2006, 06:53 AM
You could copy the photos and category tables inserts to the new install and move the data directory to the new one.