PDA

View Full Version : Photo Comments not showing up


afrost
June 12th, 2006, 11:01 AM
I just installed a vanilla (un-modded) Photopost (latest version) and everything is working great except when someone leaves a comment on a photo. The comment section shows up and shows all the user information and date and time but does not show the actual comment. Now if I edit the comment I can see the text that was left... but nothing I do will make it show up on the Photo page.

I have attached an Example of what I am seeing.

Any Ideas?

Chuck S
June 13th, 2006, 07:05 AM
I would have to see this site cause this is not something I can replicate this on multiple vanilla installs of Photopost

snoopy5
June 13th, 2006, 04:00 PM
I have the exact same problem:

http://www.photopost.com/forum/showthread.php?t=125521&highlight=comment

I will send you my url via e-mail

Chuck S
June 13th, 2006, 06:24 PM
I would suggest you upload all php and template files and forums folder for integrations.

Maybe Michael forgot to note a file or so cause I have done installs and nothing is wrong so it appears only certain people it affects here standalone installs. My upgrade works flawlessly but thats vb

snoopy5
June 14th, 2006, 12:53 AM
I did it twice. No improvement.

It affect by the way not only upgrades, also totally fresh installations according to others commnets here.

I will switch back to the older version. My board was now down for 10 hoiurs. I can not afford to wait any longer

Chuck S
June 14th, 2006, 09:19 AM
http://www.photopost.com/forum/showpost.php?p=1162178&postcount=8